fbpx


Meniny dnes: zajtra:

KOMISIA ROZHODCOV:

OBSADENIE ZIMNÉHO POHÁRA ObFZ

UT SABINOV:

28.1.2023:    

o 10:00 hod. Hermanovce – Terňa         Riják – Varga – Karaffa

o 11:30 hod. Janov – Gregorovce           Varga – Riják - Karaffa

o 13:00 hod. Chmeľov – Jarovnice         Gallová – Babjak - Majiroš

o 14:30 hod. Solivar – Malý Šariš          Babjak – Gallová - Majiroš

UT LIPANY:

29.1.2023:    

o 13:00 hod. Kamenica – V. Šariš SD    Varga – Cisko M ml. – Hajzuš

o 14:30 hod. Ostrovany – Peč.N.Ves      Cisko M ml. – Varga – Hajzuš

UT SABINOV:

4.2.2023:      

o 10:00 hod. Chmeľov – Solivar              Kočiš – Andrejko - Jurik

o 11:30 hod. Jarovnice – M. Šariš           Andrejko – Kočiš - Jurik

o 13:00 hod. Terňa – Gregorovce            Bača – Porochnavý – Verčimák L

o 14:30 hod. Hermanovce – Janov          Porochnavý – Bača – Verčimák L

UT LIPANY:

5.2.2023:      

o 13:00 hod. Veľký Šariš SD – Peč. N. Ves      Haborák – Jendruš – Trojanovič

o 14:30 hod. Kamenica – Ostrovany                 Jendruš – Haborák - Trojanovič

UT SABINOV:

11.2.2023:    

o 10:00 hod. Hermanovce – Gregorovce           Kožlej P – Verčimák S – Kožlej M

o 11:30 hod. Terňa – Janov                              Verčimák S – Kožlej P – Kožlej M

o 13:00 hod. Chmeľov – M. Šariš                     Bujnovský – Majiroš - Verčimák L.

o 14:30 hod. Jarovnice – Solivar                       Majiroš – Bujnovský - Verčimák L

UT LIPANY:

12.2.2023:    

o 13:00 hod. Kamenica – Peč. N. Ves              Miženko – Šarišský - Pavlinský

o 14:30 hod. Veľký Šariš SD – Ostrovany         Šarišský – Miženko - Pavlinský

 

TRÉNERSKO-METODICKÁ KOMISIA:

1.TMK dáva do pozornosti všetkým záujemcom o trénerský kurz UEFA C licencie, že v termíne marec – apríl 2023 je plánované školenie nových trénerov. V prípade záujmu je potrebné sa nahlásiť na ObFZ Prešov: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Uveďte: meno a priezvisko, bydlisko, meil, tel. číslo. V súčasnosti je prihlásených 21 uchádzačov.

2.TMK dáva na vedomie informáciu z ÚS SFZ:

 TECHNICKÝ ÚSEK – ODDELENIE VZDELÁVANIA TRÉNEROV

V prípade  akýchkoľvek  otázok  ohľadne  vzdelávania  trénerov je  potrebné  kontaktovať zamestnancov TÚ SFZ – oddelenia vzdelávania trénerov. Školenia trénerov Peter Štefaňák (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.), kontinuálne vzdelávanietrénerské licencie Michal Švihorík (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.).

Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 1.6.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera / Elektronická podateľňa / Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie.

Podrobný popis postupu je zverejnený na webovom sídle SFZ, v sekcii SFZ / Tréneri / Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.

Od 1.1.2022 TÚ SFZ – oddelenie vzdelávania trénerov ruší vydávanie trénerských licencií v plastovej forme. Všetky potrebné údaje na pôsobenie v súťažiach v pozícii trénera sú evidované v ISSF a sú prepojené v tomto systéme navzájom. Papierovú kópiu aktuálnej trénerskej licencie si môže tréner vytlačiť priamo vo vlastnom profile trénera, po kliknutí na danú licenciu. Plastové licencie sa budú vydávať na vyžiadanie len trénerom pôsobiacim v zahraničí.

PLÁNOVANÉ ŠKOLENIA TRÉNEROV:

Podrobné informácie ohľadom organizácie školení, podmienok prijatia a záväznej prihlášky sú zverejnené na webovom sídle SFZ, v časti Tréneri / Školenia.

  • Od 1.7.2022 je formou online školenia možné absolvovať školenie „SFZ Grassroots Leader Tréner detí“. Absolvent získa oprávnenie na pôsobenie vo futbale mládeže pri zabezpečovaní prípravy a vedení hráčov (5-11 ročných) v súťažiach prípraviek riadených ObFZ / RFZ a v školských projektoch SFZ.

UZNANÉ AKTIVITY KONTINUÁLNEHO VZDELÁVANIA TRÉNEROV:

Pre splnenie podmienok "Kontinuálneho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), sú uznávané aj webináre dištančnou formou. Aktuálny zoznam pre jednotlivé trénerské licencie a podrobné informácie sú na webovom sídle SFZ, v časti SFZ / Tréneri / Kontinuálne vzdelávanie.

  • Od 1.8.2022, v rámci kontinuálneho vzdelávania trénerov, je možné online formou absolvovať seminár „SFZ Grassroots Leader Tréner detí“. Seminár je uznaný pre trénerov nasledovne: UEFA C/15 hodín, UEFA B/10 hodín a UEFA A/5 hodín. Podrobná informácia je na webovom sídle SFZ, v časti Tréneri / Kontinuálne vzdelávanie.