fbpx


Meniny dnes: zajtra:

TRÉNERSKO-METODICKÁ KOMISIA:

1.TMK oznamuje záujemcom o trénersky kurz GRASSROOTS C, že v prvých mesiacoch roka 2022 má v pláne v prípade záujmu otvoriť kurz. Kurz bude otvorený len v prípade dostatočného počtu záujemcov (20 – 25 ľudí).

Z tohto dôvodu žiadame záujemcov o nahlásenie sa na mail sekretariátu ObFZ – Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. (meno a priezvisko, mail, tel. kontakt). V súčasnosti je nahlásených 19 uchádzačov.

3.TMK VsFZ oznamuje, že začiatkom roka v Košiciach sa uskutoční trénerský kurz GRASSROOTS B. Záujemcovia sa môžu predbežne prihlásiť na mail sekretariátu ObFZ – Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. (meno a priezvisko, mail, tel. kontakt). V súčasnosti je nahlásených 9 uchádzačov.

 

DISCIPLINÁRNA KOMISIA:

Disciplinárna sankcia po 5. ŽK – nepodmienečne pozastavenie výkonu športu, podľa čl. 37/5a DP na 1 súťažné stretnutie:

U 133: Peter Rakaš (1386452) Šarišské Michaľany, od 14.11.2021 + 5 €

Odvolanie proti rozhodnutiu Disciplinárnej komisie ObFZ (okrem rozhodnutí podľa čl. 37/3, čl. 5 alebo čl. 8 DP) sa podáva na Disciplinárnu komisiu ObFZ v lehote do siedmich dní odo dňa oznámenia rozhodnutia Disciplinárnej komisie ObFZ (čl. 84 ods. 1 DP).

 

SEKRETARIÁT:

1.Upozorňujeme FK, že každý klubový manažer obdržal informáciu ohľadom čerpania kreditov v eshope SFZ, ktoré je potrebné zrealizovať do konca novembra. V opačnom prípade kredity prepadnú !!! Informácie si môžete pozrieť na:

https://podporamladeze.futbalsfz.sk2. Fond na podporu športu vyhlásil dňa 15.11.2021 výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku určeného na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry s alokáciou 20 mil. eur.Znenie výzvy, ktorá obsahuje všetky podrobné pravidlá a podmienky poskytnutia príspevku nájdete na nasledujúcom linku: https://www.fondnapodporusportu.sk/moznosti-podpory/sportova-infrastruktura

 

KONFERENCIA:

Volebná konferencia ObFZ Prešov sa uskutoční dňa 4.12.2021 o 9.00 hod. v zasadacej miestnosti Obvodného úradu v Prešove, Námestie mieru 3.

Program:

1.Otvorenie a vyhlásenie o tom, že konferencia bola zvolaná v súlade so stanovami

2.Voľba pracovného predsedníctva a pracovných komisií

3.Správa mandátovej komisie

4.Doplnenie navrhovaného programu a jeho schválenie

5.Schválenie rokovacieho poriadku

6.Vystúpenie hostí

7.Vystúpenie predsedu so správou o činnosti ObFZ za obdobie od predchádzajúcej konferencie

8.Správa o hospodárení ObFZ k 31.10.2021

9.Správa revíznej komisie ObFZ

10.Vystúpenie kandidátov na funkciu predsedu ObFZ

11.Vystúpenie predsedu volebnej komisie + voľby

12.Prestávka

13.Vyhlásenie výsledkov volieb

14.Diskusia

15.Schvaľovanie návrhu uznesenia volebnej konferencie ObFZ

16.Záver

Návrhy kandidátov volených členov orgánov ObFZ Prešov je možné doručiť na ObFZ písomne alebo elektronicky do 26.11.2021 do 23:59:59 hod.

  • elektronicky – na emailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. s označením predmetu správy „Voľby 2021“

Členom orgánu ObFZ môže byť zvolená fyzická osoba, ktorá spĺňa nasledovné podmienky:
·      spôsobilosť na právne úkony bez obmedzení
·      bezúhonnosť
·      súhlas s kandidatúrou
·      zvolenie alebo menovanie do funkcie v súlade so stanovami ObFZ

Oprávnenie byť delegátom na volebnej konferencii ObFZ bude vyplnený delegačný lístok, ktorý bude potvrdený štatutárom konkrétneho klubu a ktorý sa odovzdá pri prezentácii. Delegačný lístok je zverejnený na stránke ObFZ.

Konferencie sa budú môcť zúčastniť kvôli súčasnej pandemickej situácii len pozvané osoby a delegáti FK, ktorí spĺňajú pravidlo „ZP„ t.j.: plne zaočkovaní resp. prekonali covid pred nie viac ako 180 dňami. Z tohto dôvodu musí mať každá osoba pri sebe respirátor a doklad potvrdzujúci hore uvedené, nakoľko ak takýto doklad osoba nebude mať pri sebe, nebude mu umožnené zúčastniť sa konferencie.