fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Novoutvorený kolektív pod vedením trénera Petra Katonu je po dvoch úvodných kolách v 8.A lige ObFZ Prešov s dvomi víťazstvami (Haniska vonku 5:0, Rómovia napredujú Žehňa 22:1 doma) a s impozantným skóre 22:1 momentálne na 1.mieste tabuľky.

Za Dulovú Ves v jesennej časti nastupujú aj hráči v minulosti obliekajúci dres treťoligových Šarišských Michaľan. Kapitán mužstva Jakub Harčár, Michal Dubecký, Ivan Bednár, Patrik Sedlák, Dominik Haničák, Erik Kapráľ, Peter Jačišin a Dušan Kozák.

Posledne menovaný 25 - ročný rodák zo Šarišských Michaľan strelil v 2.kole do siete brankára Martina Čecha aj na úrovni tejto súťaže, nevídaných 10 gólov.

Trošku som strelca vyspovedal a k minulosti aj futbalovej súčasnosti Dušan Kozák uviedol nasledovné skutočnosti:

ased

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

„Na Šarišské Michaľany budem spomínať vždy len a len v dobrom. Prežil som tam krásne futbalové chvíle či už v dorasteneckom družstve, alebo v mužstve dospelých. Zažil som v oboch kategóriách mnoho víťazstiev, radosti zo strelených gólov aj oslavy viacerých postupov. Spoznal som skvelých ľudí, nových kamarátov a výborných futbalistov.

Nedá mi nevšimnúť si aj ich terajšie pôsobenie a výkony v III.lige. Môžem povedať, že z hry a výsledkov mužstva dospelých Šarišských Michaľan som milo prekvapený. Verím, že sa chlapcom bude dariť aj v ďalších zápasoch a prajem im všetko dobré“.

ĽUBOTICE

„Po odchode zo Šarišských Michaľan som sa na pol sezóny sľúbil Ľuboticiam, aj keď  som mal v pláne si od futbalu trošku oddýchnuť a venovať sa naplno iba pracovným povinnostiam. Veľa som toho síce neodohral... veľkú zásluhu na mojich absenciách malo však aj zranenie. Telo ma už znovu poslúcha a tak som rád, že som opäť na ihrisku. V Ľuboticiach som  spoznal podobne skvelých ľudí, futbalistov aj množstvo nových kamarátov, za čo som tiež veľmi vďačný“.

DULOVÁ VES

„Pýtal si sa prečo práve Dulová Ves. V poslednom čase som túto otázku dostával veľmi často od priateľov a známych. Vždy som bol zástancom môjho presvedčenia, že futbal sa má hrať pre radosť. Mojim hlavným cieľom je mať pôžitok z futbalu ako na ihrisku tak aj mimo neho a v neposlednom rade potešiť aj oko diváka.

V Dulovej sa stretli skvelí futbalisti a čo je najdôležitejšie fungujeme ako sa hovorí, ako jedna veľká futbalová rodina. Mnohí ľudia nevedia pochopiť prečo hráči, ktorí ešte nedávno vo väčšine účinkovali v III. lige (a mohli by ju pokojne ešte aj naďalej  hrávať), znenazdajky  prišli do Dulovej, ktorá začína svoju púť v najnižšej súťaži.

Mňa osobne to vôbec neprekvapuje, keďže  poznám filozofiu klubu. Nad komentármi tipu (sa Vám hrá za peniaze..., musíte brať poriadne prémie za zápas však..), sa len pousmejem.

Poskladala sa tu  super partia, ktorá hrá pre radosť.

Veľmi dôležitá je aj skutočnosť, že do štruktúr klubu prišiel skvelý človek, dobrý kamarát zo súkromného, ale aj pracovného života. Je priaznivcom futbalu a športu vo všeobecnosti a bol preto veľmi ochotný podieľať sa na skvelej myšlienke radikálnej obnovy futbalu v Dulovej Vsi (okrem iných aktivít je v pláne aj modernizáciu futbalového areálu).

Všetko chceme robiť s vedením klubu a spoluhráčmi na pozitívnej vlne. Aby sme si užili futbal na plno a aby sa ľudia tešili na zápasy a mohli si vychutnať pekné akcie a užiť si futbalovú nedeľu.

roz54

DESAŤ GÓLOV

K tým gólom desiatim gólom by som povedal len jedno, bez vetra sa ani lístok nepohne. Veľkú zásluhu na mojej rekordnej desiatke mali moji spoluhráči, ktorým patrí veľká vďaka. Teším sa a som vďačný za každý gól bez rozdielu na súťaž v ktorej účinkujem.

Pripravil: Attila Mikloško

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť