fbpx


Meniny dnes: zajtra:

 

OKIENKO  ObFZ  PREŠOV


alt


ÚRADNÁ  SPRÁVA  č. 1

 

KOMISIA ROZHODCOV:

1. Obsadenie  III. kola Pohára ObFZ, ktoré a uskutoční dňa 4.8.2013 o 16.30 hod.:

    Kamenica – Petrovany            ( M.Hudák – J.Hudák, Zajac)  

    Nemcovce – Uzovský Šalgov  (Tramita – Imrich, Bača)

    Náhrady rozhodcov sa vyplácajú ihneď po stretnutí vo výške 50 % náhrad

    majstrovských stretnutí (R: I.tr. 25 €, II. tr. 24 €, III. tr. 23 €, AR: I. tr. 19 €, II. tr.

    18 €, III. tr. 17 €). Hrať môžu len hráči na platné RP. V prípade nerozhodného

    výsledku sa nepredlžuje a o víťazovi rozhodne 5 kopov na bránu zo značky PK.

2. Náhradné fyzické previerky rozhodcov sa uskutočnia dňa 8.8.2013 o 18.30 hod.

    na atletickom štadióne ZŠ Šmeralová.

3. Školenie rozhodcov k vypisovaniu elektronických zápisov o stretnutí sa bude 

    konať v zasadačke ObFZ Prešov , Jarkova 41, v nasledovných termínoch :

    8.8.2013     rozhodcovia podľa abecedného zoznamu A-P o 16:00 hod.

    9.8.2013     rozhodcovia podľa abecedného zoznamu R-Z o 16:00 hod. 

 

DISCIPLINÁRNA KOMISIA:

1. DK uvoľňuje činnosť hráčom: Tomáš Matej (Nemcovce), Seman Martin (Nemcovce).


SPRÁVCA SÚŤAŽÍ ISSF:

1.Správca súťaží žiada o okamžité zaslanie registračného formulára štadiónu pod disciplinárnymi dôsledkami . 

 Registračný formulár – štadión sa nachádza v ISSF v kolónke DOKUMENTY alebo www.futbalsfz.sk/Projekty/issf/dokumenty. Upozorňujeme, že aj ihrisko na dedine / obci je v princípe štadión !



Pre oblastné súťaže je správcom štadiónov ŠTK daného RFZ (VsFZ Košice) pod ktorý patrí daný ObFZ.Vyplnený originál formulár zasielajte na sekretariát VsFZ, Alejova 2, 042 96 Košice.

Povinnosť si doposiaľ nesplnili tieto kluby: Janov, Nemcovce, Chminianska Nová Ves, Žipov, Ostrovany,  Žehňa, Uzovský Šalgov, Svinia, Ličartovce, Rokycany, Kamenica, Terňa, Rožkovany, Jakubovany, Lipovce.

Následne, ak sa štadión zaregistruje, je potrebné si ho pridať v detaile klubu - štadión.

Platí to pre tieto kluby: Janov, Fričovský FK, Petrovany, Nemcovce, Chminianska Nová Ves, Žipov, Ostrovany,  Žehňa, Uzovský Šalgov, Svinia, Kokošovce, Ličartovce, Rokycany, Kamenica, Terňa, Hrabkov, Brezovička, Rožkovany, Víťaz, Sedlice, Jakubovany, Hubošovce,  Lipovce.

 V prípade nejasností kontaktujte p. Jozef Pribula mobil:0905459352.

2.  Upozorňuje kluby na povinnú výmenu registračných preukazov dospelých za nové plastové. Od jarnej časti súť. ročníka 2013/2014 bude v súťažiach dospelých povolený štart hráča len na plastové registračné preukazy. Nenechávajte si preto výmenu preukazov na poslednú chvíľu.  

3. Oznamuje, že VV a následne Rada OFZ  Prešov  schválili prechod na informačný systém slovenského futbalu (ISSF) v súťažiach  I. a II. triede dospelých, z čoho priamo vyplýva, že R je povinný vyhotoviť (doplniť a uzavrieť) zápis o stretnutí v elektronickej podobe, s rovnakým obsahom, ako má zápis o stretnutí v papierovej forme.

 
FK povinne poskytne R
 súčinnosť a technické vybavenie pre tvorbu  elektronického zápisu o stretnutí (PC alebo notebook s pripojením na internet a tlačiareň). FK zároveň, prostredníctvom ich klubového ISSF manažéra, pripravia nominácie hráčov a realizačných tímov pred stretnutím aj v elektronickom zápise o stretnutí v ISSF.

Videonávod k vypisovaniu zápisov o stretnutí si môžete pozrieť na http://www.futbalsfz.sk/projekty/issf/videonavody.html   

4. Klubom boli vygenerované správcom súťaži družstvá . Klubový (tímoví) ISSF manažéri môžu v kolónke   Súťaže - Súpisky - Sezónna súpiska  vyplňovať hráčov a funkcionárov.

V kolónke Družstvá   - Vyhľadávanie družstiev je zobrazená súpiska aj s fotografiami hráčov.   

5. Školenie klubových ISSF manažérov a rozhodcov k vypisovaniu elektronických zápisov o stretnutí sa bude  konať v zasadačke ObFZ Prešov , Jarkova 41, v nasledovných termínoch :

5. 8.2013   Pondelok  I. a II. trieda dospelý o 16:00 hod.

7.8.2013    Streda III.A a III.B dospelý + ostatné kluby o 16:00 hod.  

8.8.2013     rozhodcovia podľa abecedného zoznamu A-P o 16:00 hod.

9.8.2013     rozhodcovia podľa abecedného zoznamu R-Z o 16:00 hod. 

Účasť klubových ISSF manažérov a rozhodcov povinná. 

6. Žiada všetkých rozhodcov aby si u sekretára priebežne aktivovali osobné konto v termíne do 9.8.2013. Aktivácia je potrebná k vypisovaniu elektronických zápisov o stretnutí, bez aktivácie konta nemôže byť rozhodca delegovaný na stretnutie ako HR.K aktivácií je potrebný osobný email.

7. Žiada všetkých trénerov, aby sa zaevidovali v systéme ISSF. Ak tréner nebude v systéme zaevidovaný, nebude možné ho doplniť v elektronickom zápise o stretnutí.

Registračný formulár "Tréner" je na   stránke


:
www.futbalsfz.sk/fileadmin/user_upload/Dokumenty/ISSF/Dokumenty/

Registracny_formular_Trener.pdf. Vyplnený je ho potrebné zaslať poštou na adresu: SFZ, Technický úsek, Trnavská 100, 821 01 Bratislava. Fotografiu trénera na e-mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ,Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .

8. Správca súťaží odporúča všetkým klubom, aby informovali svojich hráčov o možnosti aktivovať si hráčske konto v ISSF na ktorejkoľvek matrike SFZ , RFZ alebo ObFZ, ktorá im je geograficky najbližšie. Osobná účasť hráča pri aktivácii hráčskeho konta je nutná (u hráča mladšieho 18. rokov – zákonný zástupca) a tiež je nutná osobná emailová adresa.