fbpx


Meniny dnes: zajtra:

ŠPORTOVO – TECHNICKÁ KOMISIA:

1.ŠTK odstupuje FK Dulova Ves na DK za pokus o štart hráča na cudzí RP v stretnutí 3b Pohára ObFZ Uz.Šalgov – Dulova Ves.

2.ŠTK oznamuje FK, že Aktív ŠTK sa uskutoční dňa 6.7.2021 o 16:00 hod. vo veľkej zasadačke PSK v Prešove (1.poschodie), Nám. mieru 2.

3.ŠTK oznamuje FK, ktoré majú záujem o usporiadanie finálového stretnutia 3b Pohára ObFZ, ktoré sa uskutoční dňa 15.9.2021 o 15:00 hod., aby svoje žiadosti adresovali do 6.8.2021 na sekreatriát ObFZ. Podmienka je tribúna, rozhlas a zdravotná služba.

 

DISCIPLINÁRNA KOMISIA:

U 165: DK na základe podnetu ŠTK a Zápisu o stretnutí začína disciplinárne konanie voči FK Dulová Ves, podľa čl. 71/1, 3a, e DP za pokus o neoprávnený štart hráča na cudzí registračný preukaz v majstrovskom stretnutí 3b Pohár ObFZ Prešov, 1. Predkolo, 27.06.2021 Uz. Šalgov – Dulová Ves,. DK žiada klub o vyjadrenie a zároveň žiada o identifikáciu hráča, ktorí mal nastúpiť na stretnutie, podaním cez ISSF na komisiu DK do 09.07.2021.

Odvolanie proti rozhodnutiu Disciplinárnej komisie ObFZ (okrem rozhodnutí podľa čl. 37/3, čl. 5 alebo čl. 8 DP) sa podáva na Disciplinárnu komisiu ObFZ v lehote do siedmich dní odo dňa oznámenia rozhodnutia Disciplinárnej komisie ObFZ (čl. 84 ods. 1 DP).

Opätovne oznamujeme klubom, že hráč, ktorý bol v poslednom kole súťažného ročníka 2020/2021 napomínaný 5. a 9. ŽK, môže do začiatku nového súťažného ročníka za tieto napomenutia, podľa čl. 37/6 DP, písomne požiadať o určenie pokuty namiesto pozastavenia výkonu športu v novom súťažnom ročníku 2021/2022.

V prípade, ak hráč stanovenú pokutu zaplatí, DS – pozastavenie výkonu športu sa ruší a hráč môže v 1. kole nového súťažného ročníka nastúpiť. Žiadosť je potrebné označiť názvom "ŽIADOSŤ O URČENIE POKUTY ZA POZASTAVENIE VÝKONU ŠPORTU" a doručiť v stanovenej lehote, podaním na komisiu v ISSF.

Finančné pokuty sú stanovené nasledovne: Dospelí - 10 €, Mladež – 5 €

 

SEKRETARIÁT:

1.Upozorňujeme FK na možnosť čerpania dotácie 15% zo Zákona o športe v podobe kreditov cez E-shop SFZ.

2.Opätovne upozorňujeme FK, ktoré sa v roku 2020 zúčastnili letného 3b Pohára ObFZ, že na sekretariáte ObFZ si môžu prevziať futbalovú loptu. Je potrebné doniesť pečiatku klubu.

 

TRÉNERSKO-METODICKÁ KOMISIA:

TECHNICKÝ ÚSEK – ODDELENIE VZDELÁVANIA TRÉNEROV

Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 1.6.2020 podávajú výhradne cez ISSF Konto trénera / Elektronická podateľňa / Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na webovom sídle SFZ, v sekcii SFZ / Tréneri / Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.