fbpx


Meniny dnes: zajtra:

DISCIPLINÁRNA KOMISIA:

U 126: Disciplinárna komisia podnet Jána Martona (1402630) berie na vedomie bez prijatia ďalších opatrení,  obsah podnetu a ďalšie známe okolnosti neodôvodňujú začatie disciplinárneho konania, podľa článku 71/5c DP.

Odvolanie proti rozhodnutiu Disciplinárnej komisie ObFZ (okrem rozhodnutí podľa čl. 37/3, čl. 5 alebo čl. 8 DP) sa podáva na Disciplinárnu komisiu ObFZ v lehote do siedmich dní odo dňa oznámenia rozhodnutia Disciplinárnej komisie ObFZ (čl. 84 ods. 1 DP).

 

SEKRETARIÁT:

Upozorňujeme FK na nutnosť čerpania dotácie 15% zo Zákona o športe v podobe kreditov cez E-shop SFZ.

Pripomíname klubovým manažérom koniec čerpania kreditov na rok 2020. Možnosť nakupovať na futbalnet.shop za kredity je do 10.12.2020. Žiadame Vás, aby ste čím skôr vyčerpali tieto Zákonom o športe garantované štátne príspevky nakoľko sú to zdroje určené na rozvoj Vašej mládeže a sme presvedčení, že tieto peniaze viete efektívne použiť nákupom u viacerých partnerov na futbalnet.shop

Prehľad čerpania nájdete na adrese http://podporamladeze.futbalsfz.sk

Viac informácií k prerozdeleniu príspevkov nájdete na adrese https://www.futbalsfz.sk/prerozdelenie-prispevkov-podla-zakona-o-sporte

 

TRÉNERSKO – METODICKÁ KOMISIA:

TMK oznamuje záujemcom o trénersky kurz GRASSROOTS C, že v prvých mesiacoch roka 2021 sa uskutoční kurz. Voľné sú posledné miesta. V prípade záujmu žiadame o nahlásenie sa na mail sekretariátu ObFZ – Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.(meno a priezvisko, mail, tel. kontakt).

 

VÝKONNÝ VÝBOR:

1.VV na svojom zasadnutí dňa 23.11.2020 rozhodol, že z dôvodu pretrvávajúcich epidemiologických opatrení nebude ObFZ organizovať tieto podujatia: 11- tka roka ObFZ 2020, halové turnaje ObFZ a zimný pohár ObFZ na UT.

2.VV schválil náhradné termíny neodohratých stretnutí z jesennej časti súťažného ročníka 20/21.