fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Výsledok 1:0 by sa im zišiel ako soľ, no skončilo sa to v obrátenom garde. Futbalisti FK Gregorovce prehrali v domácom zápase 12. kola 7. ligy ObFZ Prešov s TJ Sokol Šarišské Sokolovce 0:1, v tabuľke sú na poslednom mieste s trojbodovou stratou na predposledné Radatice. O osude merania síl rozhodol v 47. minúte Denis Blichár. O dianí na trávniku no aj mimo neho sme sa rozprávali s trénerom „Gergelaka“ Petrom Zuskom...

Osudným sa vám stal jediný moment. Išlo o zaváhanie jednotlivca, alebo skôr „umenie“ súpera?

Dopustili sme za chyby v pozičnom bránení, v nasledujúcom bežeckom súboji boli pomalší. Inak, treba priznať, že hostia pôsobili o niečo futbalovejším dojmom a vyhrali zaslúžene. Avšak, pri troche šťastia sme mohli bodovať aj my. Nastrelili sme brvno, v závere súboja žrď. Asi tak...

Pochválite napriek prehre niekoho z vašich zverencov?

Pochvalu si zaslúžia všetci, vrátane náhradníkov. Sú to zväčša chlapci, ktorí nehrali súťažne futbal sedem, desať, aj dvanásť rokov, poniektorí dokonca vôbec. Takže, v porovnaní so začiatkom sezóny, kedy sme boli doslova fackovacím panákom, je tu dnes partia, ktorá robí čo je v jej silách a niekedy aj viac.

VZ6 4233

 

Aká je nálada v mužstve?

Určite v pohode. Je to predovšetkým zásluha starostu obce Matúša Tomka, ktorý má obrovský podiel na tom, že v Gregorovciach futbal neskončil. Teraz nám nejde o výsledky, ale zachovanie dlhoročnej futbalovej tradície.

A ako je na tom tréner? Nechýba mu motivácia?

Ja som tu rád. Po dlhých rokoch konečne pôsobím v klube, výsledky nie sú alfou a omegou. Futbal hráme pre radosť, tešíme sa z každého gólu. Po zápase, nech dopadne akokoľvek, pretrváva úsmev na tvárach.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť