fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Milovník žien by povedal: nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne. Jarek Nohavica zasa v jednej piesni spieva o tom, že všechno jenom dočasu... A tak ďalej a tak ďalej. Skončila sa séria deviatich pokutových kopov, pri ktorých brankár Kapušian Marek Hudák neinkasoval. Stalo sa v nedeľu v zápase 25. kola 8. ligy ObFZ Prešov v Pušovciach, ktorý sa skončil výsledkom 2:2. V 82. minúte stanovil konečný rezultát zo značky z bieleho bodu domáci Maroš Jurečko. Rozprávali sme sa s M. Hudákom...

Mimochodom, aké boli reakcie na rozhovor zo 17. mája?

Reakcie priniesli veľa pozitivity a to dokonca aj od ľudí, od ktorých by som to nečakal, a to aj mimo futbalu. Spočiatku boli diskusie dosť rozsiahle, čo som naozaj nečakal, no stále som to vnímal s nadhľadom a nenechával sa rozhodiť.

Dva citáty, hoci nie futbalové, sú napísané hneď v úvode. Možno existuje aj nejaký týkajúci sa práve koženej lopty, nás však skôr zaujíma, ako to vnímate vy.

Ukončenie série nijako emotívne neprežívam, vedel som, že k tomu raz dôjde. Som vďačný aj za tých deväť úspešných mikrosúbojov zoči voči protihráčom. Mrzí ma trochu, že to bolo v stretnutí, po ktorom prípadné ďalšie dva body na našom konte mohli dosť veľa znamenať.

VZ6 1269

 

Tak teda, ako sa to všetko udialo? Schyľovalo sa pomaly ku koncu, Kapušany viedli 2:1, niečo sa udialo vo vašej šestnástke...

Priznám sa, inkriminovaný moment som nevidel, lebo boli predo mnou spoluhráči aj protihráči. Iba som započul krik. Domáci kričali ruka, naši že noha. Rozhodca sa rozhodol, ako rozhodol. Maroš Jurečko poslal loptu do stredu brány, ja som volil pohyb do strany a nohou som jeho pokus už nedokázal vytlačiť.

Aký to bol podľa vás zápas?

Zaujímavý, rýchly, hoci na ťažkom teréne, lebo počasie nám neprialo. Nechýbala mu kvalita, myslím, že si diváci prišli na svoje. Obidve mužstvá zahodili aj zopár veľkých možností. K tomu naše dva neuznané góly pre údajné ofsajdy. Ja osobne by som pri jednom silno zapochyboval o správnosti rozhodnutia.

Kapušany skončia na 4. mieste. Spokojnosť?

Nepredbiehajme. Lebo, zápas s Jakubovanami bol skonzumovaný v náš prospech. Ak by sa nám podarili v poslednom majstráku doma s Janovom vyhrať a pri niektorých ostatných výsledkoch stáli pri náš všetci svätí... Naším cieľom je postup, hoci aj zo štvrtého miesta. Ja osobne by som ho bral všetkými desiatimi. Je to super, že aj v záverečnom kole je o čo hrať.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť