fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Po góle Patrika Vaška v 18. minúte bolo 1:0, presne o desať minút vyrovnal Michal Foriš. Tri minúty pred prestávkou premenil Tomáš Duhaň pokutový kop – 2:1. Bližšie v trom bodom mali cez polčas Kojatice. Málo platné, lebo v 56. minúte upravil na 2:2 Adrián Frič a dve minúty pred záverečným hvizdom rozhodcu stanovil konečný výsledok Lukáš Frič.

„Prehra mrzí, no ešte viac asi zranenia a skladanie zostavy do ďalších zápasov, keďže úzky káder sme mali už pred týmto stretnutím,“ uviedol tréner Kojatíc Peter Zusko, ktorý musel v nedeľu v priebehu necelých dvadsiatich minút pre zdravotné problémy stiahnuť z ihriska troch hráčov základnej zostavy – Matúša Gubčíka, Martina Homoľu a Patrika Vaška. Jeho hráči boli z tohto poriadne „rozhodení“, navyše si druhom polčase zranil koleno brankár Tomáš Vysočan. „Polovicu polčasu odchytal na jednej nohe a striedať sme už nemohli. Hostia túto situáciu využili, k víťazstvu im blahoželám,“ dodal P. Zusko.

VZ6 7505

 

Kormidelník Gregoroviec Ján Sobota sa dal počuť: “Z môjho pohľadu to bol výborný, bojovný zápas. Domáci preferovali nakopávané lopty a snažili sa využívať rýchlosť svojich útočníkov. Naše mužstvo hralo viac kombinačne a pripojilo ku tomu aj patričnú bojovnosť a nasedenie. Pre objektívnych divákov bolo naše víťazstvo úplne zaslúžene. Aj keď sme museli dvakrát otáčať, mužstvo sa nezlomilo a zaslúžene sme si priviezli z horúcej pôdy všetky body. Ďakujem chlapcom za predvedený výkon, súperovi prajem veľa šťastia v ďalších kolách.“

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť