fbpx


Meniny dnes: zajtra:

S hrajúcim trénerom vicemajstra 9. B ligy Matúšom Janigom sme sa rozprávali o nedávno skončenej sezóne...

Jarovnice pre rokom a Jarovnice teraz. Ako by ste zhodnotili súpera, ktorý vám v tejto sezóne, ako sa hovorí, vypálil rybník? A pritom to bolo pri rovnosti bodov (po 39) „iba“ o skóre vo vzájomných zápasoch...

V predošlom ročníku hrali vyrovnanú partiu so Šarišskými Michaľanmi aj Kojaticami, veď skončili len štyri resp. dva body za týmito súpermi. Tentoraz sme sa s nimi pasovali o postup my. Čiže, oni ostali na dobrej úrovni, my sme sa zlepšili. Vo vzájomných meraniach síl boli lepší len v poslednom, ktorý vyhrali 3:0. Predtým nás v 3. kole zdolali 1:0. Čo nás môže stále mrzieť, je domáca remíza 1:1. V konečnom dôsledku sa však dá povedať, že zaslúžene skončili na prvom mieste, lebo my sme ich z troch pokusov nedokázali zdolať ani raz.

Asi vám neostáva nič iné, iba tento fakt zobrať čisto športovo.

Šport je o tom, každé mužstvo chce vyhrávať, no nie všetkým je to dopriate. Myslím že to bola z nášho pohľadu úspešná sezóna, len trocha nešťastná.

Čo na to fanúšikovia?

Fanúšikovia sú možno spokojní s výsledkami, no s predvedenou hrou veľmi nie. Od zápasu na ihrisku rezervy Lipian v 15. kole sme nepredvádzali také výkony, aké by sme chceli, alebo aké by chceli oni.

VZ6 6706

 

V poslednom kole doma S Krásnou Lúkou ste si možno aspoň čiastočne napravili chuť (3:2). No päť minút pred koncom ste prehrávali 1:2 a vyzeralo to tak, že z toho mohla byť aj rozlúčka s nepríjemnou príchuťou prehry...

Ako vždy, všetko si vieme skomplikovať. Jeseň bola lepšia herne, jar zasa výsledkovo. Krásna Lúka sa ukázala do prestávky v lepšom svetle. Druhý polčas bol z našej strany už o niečo lepší, až na nepremenené šance. Namiesto 3:0 bolo s blížiacim sa záverom 1:2. Našťastie sa potom v dvoch totožných situáciách ocitli naši útočníci, keď išli do súboja s brankárom, vybojovali loptu, ktorú doklepli do prázdnej brány. Rozlúčka bola nakoniec víťazná.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť