fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Brezovica a Solivar si minulú nedeľu prevzali poháre a medaily za prvenstvo v 7. resp. 9. A lige. Jarovnice, za víťazstvo v 9. B lige ešte o týždeň skôr. Šarišské Michaľany, čoby aktuálny líder, a teda najväčší ašpirant na víťazstvo v 8. lige, musí čakať do najbližšej nedele. V súboji s Pušovcami im stačí bod. Rozprávali sme sa s trénerom Michalom Marcinkom.    

Či chcete alebo nie, musíte počkať do posledného kola, lebo „jeden bod“... Ktorý zápas, či zápasy, v ktorých ste prišli o body, vám napadne ako prvý? Máte „na výber“ z dvoch remíz a troch prehier.

Na jeseň to bolo v Kapušanoch (1:1), kde sme nepremenili kopec šancí a tiež penaltu. Rovnako v Gregorovciach, domáci vyrovnali na 2:2 až v závere, v tom čase sme už boli o jedného menej po dosť prísnom vylúčení nášho hráča... V jari sme zaslúžene prehrali aj v Kojaticiach a aj v Hrabkove, lebo sme nepodali výkony, ktoré by nám zaručili úspech...

V nedeľu vo Víťazi ste boli úspešní. Zvíťazili ste 3:1, po polčase 1:0 vo váš prospech...

Bol to ťažký zápas, domáci bojovali, prevažne nakopávali lopty, s čím sme si vedeli poradiť. Opäť nás ale trocha zradila koncovka, lebo do polčasu sme mohli pokojne viesť 3:0.

VZ6 7141

 

Dávid Lukáč (32 r.) - v tejto sezóne bez streleného gólu, no zato si dal „vlastenca“. Išlo o druhý v jeho kariére, prvý sa mu „podaril“ ešte počas pôsobenia v Sabinove.

Ťažko mu niečo vyčítať. Bolo to po chybe našej obrany, stál na bránkovej čiare, lopta ho nešťastne trafila.

V nedeľu hráte s Pušovcami, s ktorými nesmiete prehrať, aby ste mali istotu prvenstva v súťaži. Ako to cítite? Nemali by ste byť na tréningu cez týždeň a pred zápasom skôr pedagógom než trénerom...

Predchádzajúce kolá, vrátane posledného, ktoré je pred nami, bolo a bude samozrejme o hlavách, čo chlapcom v kabíne neustále hovorím. Ľahkosť a uvoľnenosť sa vytráca, čo je pochopiteľné. Tento týždeň a ani minulé na tréningoch pedagógom nie som, no keby som si mohol na vlastné triko trocha zavtipkovať, poviem, žeby mi funkcionári mohli udeliť diplom z psychológie alebo psychiatrie. Ale vážne... Dúfam, že sa na nedeľu pripravíme a zvládneme to. V Šarišských Michaľanoch končím, bola by to pekná rozlúčka. Osobne verím v úspešný výsledok, aby som mohol po nedeli pokojne zaspať.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť