fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Na domácej strane padli všetky góly z hry. Po dva vsietili Ján Adam (otváral skóre v 6. minúte a uzavrel v 58. minúte) a Rudolf Rusnák, po jednom Rudolf Beliš a Erik Werner. Rozprávali sme sa s  hrajúcim trénerom víťazného tímu Radoslavom Kubánkom.

To sa niekomu hrá, keď nemusí vyhrávať a v predstihu si užíva víťazstvo v súťaži...

V každom zápase sa chceme baviť futbalom a víťaziť. Chlapcom vždy pripomínam, že je na nich, aký si ho urobia. V nedeľu bolo v 10. minúte 3:0 a prakticky rozhodnuté. Neskôr sa tešili ešte z troch gólov a mali aj ďalšie možnosti. Myslím, že výsledok odzrkadľuje dianie na ihrisku.  

Pred poldruha týždňom ste v Haniske nepripustili, aby niekto narušil vašu jarnú neporaziteľnosť. Bolo to „s prehľadom“, alebo sa mohlo pokojne stať, že by boli domáci zvíťazili?

V Haniske sme mali problém so zložením zostavy a aj počas zápasu musel nútene striedať Rastislav Biľ. Áno, mohlo sa stať, že domáci by boli získali všetky tri body. Moji zverenci našťastie nezložili zbrane dvomi peknými gólmi v 83. a 84. minúte vyrovnali na 3:3 a odvrátili tak hroziacu porážku.

VZ6 8241

 

Do konca sezóny vás preveria ešte traja súperi. Je cieľom mužstva udržať si jarnú neporaziteľnosť?

Ja som si pred štartom jarnej časti dal dva ciele. Postúpiť a neprehrať žiaden súboj. Zatiaľ to vychádza.  

Chystá sa niečo pre verejnosť v rámci osláv postupu do 8. ligy?

Tento rok budeme v jeseni oslavovať 90. výročie organizovaného futbalu v Solivare, fanúšikovia sa určite dočkajú slávnostnej pripomienky tohto jubilea. Vedenie klubu, na čele s prezidentom Emilom Blichom, sa snažia, aby sme mohli jesennú časť odohrať už na Tajchu. Uvidíme, či sa nám to podarí. V Kapušanoch máme vytvorené výborné podmienky, no predsa len, doma je doma...

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť