fbpx


Meniny dnes: zajtra:

O dva góly sa postaral Filip Tudor (22. a 90 min), jeden pridal Jozef Chovanec (34. min).

„Bolo to vcelku vyrovnané stretnutie. Súper sa prezentoval jedinou vážnejšou šancou, pri ktorej nás zachránila žrď a to bolo z jeho strany všetko. My sme sa presadili dvakrát za necelú štvrťhodinu a v zostávajúcom priebehu bezpečne udržiavali náskok. Ten sa nám v samom závere podarilo ešte navýšiť,“ dal sa počuť prezident domáceho klubu Miloš Baran.

VZ6 2916

 

Hostia sa v tabuľke držia na medailovej pozícii najmä vďaka „jesenným“ bodom, lebo je pravdou, že v jari ich stratili viac, než získali. Prezentujú sa dosť nevyrovnanými výkonmi, čo priznáva aj ich tréner Milan Duda. V ostatných troch vystúpeniach strelili jediný gól (0:0 v Dubovici, 1:1 doma s Nemcovcami, 0:3 v Záborskom). Hlavne posledný rezultát poriadne zamrzel... „Momentálne nás trápia mnohé absencie spôsobené zraneniami a pracovnými povinnosťami. Šance si dokážeme vypracovať, no zlyhávame v koncovke. V jednom zápase aj tri, štyri tutovky. V Záborskom nám chýbali piati hráči zo základnej zostavy a bolo to cítiť. Domácim sme dovolili štyri vyložené príležitosti, tri z nich využili. Taký je futbal...“ Čo s tým do budúcna? „Chlapcom verím, viem, že sú sami na seba nahnevaní. Všetci však veríme, že v nedeľu konečne nastane obrat k lepšiemu.“

Okrem diania na trávniku pútal pozornosť brankár „Šebeša“ Jaroslav Kaminský sediaci len na lavičke náhradníkov. „Je po operácii kolena a zatiaľ sa ešte necíti byť plnohodnotným gólmanom. Angažovali sme preto Tomáša Vaška, ktorý v predchádzajúcich dueloch ukázal svoje kvality, no v Záborskom nastúpiť nemohol. Po prvýkrát v sezóne tak dostal príležitosť Lukáš Sekerák,“ doplnil informáciu M. Duda.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť