fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Komu patrí takáto zaujímavá vizitka, podľa ktorej to škrípe vpredu, no celkom dobre funguje vzadu? Predsa futbalistom FK Kapušany. Rozprávali sme sa s ich trénerom Matúšom Čisarikom.

Nuž teda, čo k tomu dodať?

Áno, keď už tak málo dostávame, patrilo by sa viac dávať. No zlyhávame v koncovke, loptu nie a nie dostať do brány. Je to škoda, boli by sme v tabuľke o niečo vyššie.

Pred necelými dvomi týždňami ste však prehrali v Gregorovciach vysoko 0:5...

Myslím, že sme neodohrali až taký zlý zápas, ako sa môže zdať. Áno, domáci boli lepší, no my sme im k úspechu výrazne pomohli dvomi penaltovými faulami, rovnako tak štandardkami.

V nedeľu ste debakel odčinili víťazstvom 2:0 nad Ostrovanmi. Ofenzíva sa vyznamenala rýchlym gólom už v 5. minúte z kopačky Jána Spáčila, vedenie poistil v 18. minúte Dominik Čisarik. O sedem minút na to bol vylúčený Vratko Kollárčik a odvtedy hrala prím defenzíva, ktorá, hoci oslabená, neinkasovala.

Chlapci ukázali kolektívny a koncentrovaný výkon, hostí nepustili do žiadnej koncovky, naopak, vypracovali si zopár ďalších šancí, žiaľ, bez gólového efektu. Inak, bol to obojstranne slušný zápas, v ktorom nemusel rozhodca ukázať žiadnu kartu.

VZ6 0840

Na záver sa už len opýtame na francúzskeho legionára čiernej pleti Yona M´Pena Bantsimbu.

Postupne sa udomácňuje, v kolektíve je obľúbený, myslím, že je to obojstranné. Hráva väčšinou na poste útočníka, čakáme na jeho prvý gól, dúfame, že príde čoskoro. Na ihrisku je neprehliadnuteľný, každý si ho hneď všimne a potom je chvíľu okolo toho taký malý šum.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť