fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Rozprávali sme sa s hrajúcim trénerom Emilom Spišákom, popri tom hľadali mená adeptov do mediálnej Jedenástky roka 2022 a Futbalistu roka 2022 9. A ligy ObFZ Prešov.

Hodnotenie asi bude stručné.

Spokojní nie sme, čo iné by som mal na to povedať. Do sezóny sme vstupovali s predstavou, že zapracujeme dorastencov do A mužstva a budú získavať skúsenosti od starších. Lenže dopadlo to tak, že skúsení hráči sa upísali iným klubom. Hrozilo, že sa nám rozpadne klub, jeseň sme ale ako tak plátali, no z najhoršieho vonku nie sme. Prioritou je teraz dať dokopy bojaschopný káder na jarnú časť sezóny.

Tri zápasy, ktoré boli niečím iné...

Ťažko hľadať tri zápasy, lebo asi v troch sme sa dali ako tak dokopy jedenásti. Hádam domáci súboj s Tulčíkom, ktorý sme vyhrali vďaka brankárovi Petrovi Pribišovi, tiež vďaka dávke potrebného šťastia a bojovnosti.

Lídri na vašej súpiske.

Vyzdvihnem prístup a výkony Petra Pribiša, Adama Spišáka a Juraja Sabola.

Zaujímavosť ale „pikoška“ roka 2022?

Spomeniem seba. V 54 rokoch som v jeseni stále nastupoval v základnej zostave Kokošoviec, neraz na celých 90 minút.

VZ6 1334

 

Jedenástka roka 2022 9. A ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Peter Pribiš (Kokošovce) - Tomáš Drozda (Ruská Nova Ves), Juraj Sabol (Kokošovce), Marek Semanič (Solivar), Adam Spišák ( Kokošovce) - Francisco Paľuch (Janov), Ján Adam (Solivar), Daniel Mitrik (Sedlice), Šimon Pohlodko (Kokošovce) - Rudolf Beliš (Solivar), Matej Kravec (Solivar).

Futbalista roka 2022 9. A ligy:

Matej Kravec (Solivar).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť