fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Prehrali úvodné štyri zápasy sezóny. Koľkí z nich sa objavia v mediálnej Jedenástke roka 2022? Získa niektorý z nich ocenenie Futbalista roka 2022 v 9. A lige ObFZ Prešov? Adeptov je viac, „svojich“ dvanásť mien do zoznamu pridal hrajúci tréner TJ Družstevník Radatice Roman Heldák. Jeho zverencom patrí po jeseni tretie miesto. Kto by bol toto povedal?...

Nuž, pán tréner... Spokojný? Nespokojný?

S úvodnými štyrmi vystúpeniami určite nie (doma s Janovom 1:3, v Haniske 3:4, doma s Ruskou Novou Vsou 3:4, v Miklušovciach 1:2). V lete sa v klube udiali niektoré personálne zmeny, tiež zmeny hlavne v hráčskom kádri a neostávalo nám veľa času na budovanie a stabilizáciu mužstva. Nepríjemnou skutočnosťou bolo, že sa nám nepodarilo získať brankára, s ktorým sme už na 99 percent rátali. Celú jeseň tak musel na tomto poste zaskakovať hráč z poľa. Dôležité však bolo, že sme sa po týchto nezdaroch nezlomili. Vedel som, koho do kádra beriem, a že títo hráči majú svoju kvalitu. Nakoniec prišlo to, v čo som veril. Obrat k lepšiemu a preto so zvyškom jesene vyslovím spokojnosť, nič iné sa ani nedá.

Tri zápasy, ktoré boli niečím iné...

Iné zápasy boli práve štyri úvodné. Znamenali dvanásť stratených bodov za sebou.

Lídri na vašej súpiske.

Nerád vyzdvihujem opory, uznávam viac kolektív a kolektívny výkon. No predsa len, spomeniem nášho kapitána Pavka Kandráča. Zaslúži si to vďaka svojmu prístupu k hre, tréningom a hlavne treba vyzdvihnúť jeho ľudskosť.

Zaujímavosť ale „pikoška“ roka 2022?

Skôr to druhé. Dve susediace obce sa nedohodli na brankárovi, aj keď on mal evidentný záujem chytať za nás. Jeho klub mu to neumožnil. Teraz väčšinou hráva v poli a nerozvíja svoj brankársky potenciál. Žiaľ, také časy žijeme.

VZ6 2173

 

Jedenástka roka 2022 9. A ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Maroš Czaja (Solivar) - Richard Hudák (Radatice), Marek Semanič (Solivar), Pavol Kandráč (Radatice), Pavol Papcun (Janov) - Ján Adam (Solivar), Marek Foriš (Radatice), Lukáš Gajdoš (Miklušovce), František Miko (Radatice) - Matej Kravec (Solivar), Rastislav Holub (Radatice).

Futbalista roka 2022 9. A ligy:

Pavol Kandráč (Radatice).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť