fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Pätnásty deň pokračuje hľadanie mediálnej Jedenástky roka 2022 a Futbalistu roka 2022 súťaží riadených ObFZ Prešov. Dnes sme adresovali tradičné otázky hrajúcemu trénerovi TJ Družstevník Víťaz Petrovi Stašíkovi.

Jeho zverencom patrí po jeseni v 8. lige deviate miesto.

Spokojnosť? Alebo naopak?

Platí to prvé, až na zopár detailov . Pri dobrej konštelácií, a samozrejme, aj zdravotnom stave, to mohlo byť oveľa lepšie. V každom jednom zápase, v ktorom sme bodovali, sme prišli o jedného hráča. V nasledujúcich zápasoch sa to potom odzrkadlilo na zostave. Boli zápasy, pri ktorých som musel improvizovať, preto je to tak v tabuľke ako je.

Tri zápasy, ktoré boli niečím iné...

V Ličartovciach sme gól nedali ani nedostali, no bol to náš najslabší výkon. Nesadol nám hrací čas 10:30 hod., vôbec nám nevyhovoval. V Jakubovanoch platilo staré známe, že futbal nemá logiku. Vyhrali sme 4:1, po polčase 2:1. V 7. minúte sme zahodili penaltu. Do prestávky sme však mohli prehrávať o dva góly. PO výmene strán sa našťastie chlapci popasovali o výsledok, ako bolo treba. Do tretice víťazný domáci súboj 1:0 s Kojaticami. Išlo o vysoko taktický zápas, obojstranne v tempe. Hostia majú mladý kolektív, keď nie teraz, na budúcu sezónu horúci kandidát na postup, o tom som presvedčený.

Lídri na vašej súpiske.

Peter Zorský, Matej Fabiny, Oleksandr Kulikov. 

Zaujímavosť roka 2022?

Spomeniem seba a môj gól z polovice ihriska v Gregorovciach. Bol presne taký, aký sa mnohým futbalistom podarí raz za život.

VZ6 7141

 

Jedenástka roka 2022 8. ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Tomáš Vysočan (Kojatice) - Michal Ondrejčák (Víťaz), Benedikt Pacovský (Víťaz), Peter Lipták (Hrabkov), Patrik Lipták (Hrabkov) – Jozef Homoľa (Kojatice), Lukáš Frič (Gregorovce), Daniel Varga (Jakubovany) , Milan Maximilián Minár (Šar. Michaľany) - Oleksandr Kulikov (Víťaz), Patrik Vaško (Kojatice).

Futbalista roka 2022 8. ligy:

Oleksandr Kulikov (Víťaz).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť