fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Štrnástku na drese nosil legendárny holandský útočník Johan Cruyff, štrnástym mužom, ktorý dostáva priestor v ankete mediálna Jedenástka roka 2022 a Futbalista roka 2022 súťaží riadených ObFZ Prešov, je Rudolf Hudák, prezident FK Požiarnik Medzany. Hráč kvalít už spomenutého dvojnásobného vicemajstra sveta by sa mu v klube zišiel ako soľ. Nečudo, Medzany sú po jeseni v 9. B lige na poslednom mieste...

K spokojnosti je asi ďaleko...

Áno, taká je pravda. Máme úzky káder, absentuje teda nie len kvalita, ale aj kvantita. Navyše je mužstvo momentálne bez trénera, takže hľadáme adepta na tento post. Z chvosta tabuľky by sme sa však v jari chceli posunúť vyššie.

Zápasy, ktoré boli niečím iné...  

Uvediem predovšetkým domáce vystúpenie s Jarovnicami. Od roku 2011, kedy sa naša obec vrátila do okresného futbalu, si ja osobne nepamätám, aby sme po dvanástich minútach prehrávali 0:4, po polčase 0:6. Konečný výsledok 1:7 určite nepotešil. V Polome sme do prestávky viedli 2:1, od 55. minúty nás bolo po vylúčení už len desať. Vyrovnávajúcemu gólu domácich na 2:2 sme zabrániť nedokázali.

Najväčšie opory mužstva?

V súčasnosti to žiaľ o žiadnom našom hráčovi povedať nemôžeme.

Nejaká zaujímavosť jesene... 

V 4. kole nám hlavný rozhodca Ľuboš Varga vylúčil brankára Jána Novotného. O tri týždne neskôr sa situácia zopakovala. Asi si navzájom (na) padli do oka...

VZ6 7844

 

Jedenástka roka 2022 9. B ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Marek Jašš (Krásna Lúka) - Tomáš Filip (Poloma), Pavol Hurajt (Poloma), Radomír Michalik (Medzany), Martin Jašš (Krásna Lúka), David Švec (Medzany), Benjamín Skoloda (Medzany), Patrik Štofaník (Krivany), Peter Mekk (Lipany B) - Dávid Kaleja (Jarovnice), Marek Genčur (Poloma).

Futbalista roka 2022 9. B ligy:

Patrik Štofaník (Krivany).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť