fbpx


Meniny dnes: zajtra:

O Jedenástke roka 2022, o Futbalistovi roka 2022 súťaží riadených ObFZ Prešov, ako aj o ďalších tradičných témach, sa dnes rozprávame s trénerom FK Furča Haniska Ľubomírom Kočíkom. Jeho zverenci skončili po jeseni v 9. A lige na piatom mieste.

Spokojný, nespokojný?

Keď mám byť úprimný, spokojnosť je s tým, že letnú prípravu sme začali so siedmimi hráčmi, teraz ich máme tridsaťtri. Žiaľ, napriek tomuto vysokému číslu sme nikdy nenastúpili v najsilnejšom zložení. Čo sa týka našich výkonov a výsledkov, postavenie v tabuľky je zodpovedajúce prístupu hráčov. Verím, že máme na viac, no musíme ukázať zodpovednejší prístup a to počnúc vedením klubu až po posledného náhradníka. No dúfam v zlepšenie a to už v jarnej časti.

Zápasy, ktoré boli niečím „iné“.

Práve na tie by som chcel čo najskôr zabudnúť. Hneď v prvom kole sme prišli do Miklušoviec akoby na výlet. Nebolo čo hodnotiť, iba skonštatovať, že prehra 0:3 je hanbou. V Radaticiach sme mali určite na viac, no ten súboj sme nezvládli (2:4). Posledné tohoročné vystúpenie v Radaticiach bolo remízové (2:2), najväčšiu radosť som mal z prejavu radosti strelca druhého vyrovnávajúceho gólu Jozefa Varadského.

Opory v Haniske?

Všetci musíme ťahať za jeden koniec povrazu, za oporu považujem každého nášho hráča.

VZ6 8264

Nejaká zaujímavosť v jeseni 2022?

Nič také mi nenapadá, pre mňa je napríklad zaujímavosťou, že v našej súťaži hrajú futbalisti zvučných mien, ktorým stále nechýba kvalita.

Jedenástka roka 2022 9. A ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Pavol Ondrejíček (Haniska)- Daniel Sabol (Ruská Nová Ves), Dominik Billý (Haniska), Pavel Chovan(Janov), Martin Palenčár (Haniska) - Lukáš Marcinko (Ruská Nová Ves), Jakub Mišenko(Janov), Rudolf Beliš (Solivar), Ján Adam (Solivar) - Matej Kravec (Solivar), Francisco Paľuch (Janov).

Futbalista roka 2022 9. A ligy:

Matej Kravec.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť