fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V 9. B lige vám patrí po jeseni šieste miesto. Spokojný?

Nie. Máme na viac. Herne to nebolo zlé, len góly nám nechceli padať. Hoci sme si šance vypracovali, zakončili, v niektorých situáciách už aj ruky dvíhali... aj tak to tam nepadlo. Chýbalo nám aj povestné športové šťastie a v niektorých prípadoch platilo staré známe: nedáš - dostaneš.

Zápasy, ktoré boli niečím „iné“.

V domácom súboji s Krásnou Lúkou sme boli lepším mužstvom, no chlapci zahadzovali jednu šancu za druhou. Trest prišiel v nastavenom čase – 0:1. Proti lídrovi z Jarovníc to bolo niečo podobné, dobrý výkon až na slabú koncovku. Za stavu 1:1, opäť v nastavenom čase, dosiahli hostia z penalty rozhodujúci gól. Do Ďačova sme na súboj s lipianskou rezervou prišli poriadne oslabení, mladí hráči sa však chopili šance, bojovali... Odmenou bolo víťazstvo 4:0 za výrazného prispenia autora hetriku   Mareka Genčúra.

Opory tímu...

Mužstvo sme pred začiatkom sezóny doplnili dorastencami, ktorí do neho výborne zapadli, podávajú skvelé výkony. Určite mi všetci hráči dajú za pravdu, že neúnavným ťahúňom a oporou bol Samuel Domovec. Škoda že pracuje v zahraničí a nie je k dispozícií každú nedeľu. Aj napriek tomu mužstvo pracuje ako celok výborne, aj keď vždy v inej zostave.

Nejaká zaujímavosť v jeseni 2022.

Asi tie góly v nastavenom čase, ktoré nás obrali dovedna o štyri body, také niečo sa často nevidí.  

VZ6 6952

Jedenástka roka 2022 9. B ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Lukáš Juraško (Ražňany) - Radomír Michalík (Medzany), Pavol Hurajt (Poloma), Damián Grančaj (Krásna Lúka), Peter Mekk (Lipany B) - Vladimír Filip (Poloma), Martin Jašš (Krásna Lúka), Samuel Domovec (Poloma), Miloš Ištván (Krivany) - Marek Genčúr (Poloma), Dávid Kaleja (Jarovnice).

Futbalista roka 2022 9. B ligy:

Pavol Hurajt (Poloma).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť