fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Domáci by v prípade víťazstva vymenili na čele tabuľky hosťujúci celok. Zrodila sa však remíza 1:1. Hrajúceho trénera „letcov“ Matúša Janigu to nepotešilo, rovnako ani hráčov a fanúšikov klubu.    

Deľba bodov vám asi nezapadá do predstáv. Dá sa povedať, že ste si svoju šancu sami premrhali?

Dá, aj keď netreba prehnane smútiť, ale si skôr zobrať z tohto stretnutia ponaučenie. Pred nami je ešte druhá polovica sezóny, na Jarovnice strácame iba tri body. Treba však ďalej bojovať, na ihrisku, i v hlavách.  Dovolím si tvrdiť, že sme boli lepším tímom, no k výhre nám chýbalo aj o čosi viac šťastia, napríklad pri hlavičke Martina Dedinu do brvna. Inkasovaný gól bol zasa aj trocha smoliarsky, no úplne bez viny pri ňom neostali aj naši hráči, ktorí tiež chybovali.

A čo nepremenená penalta na stavu 0:0? Vari ju nešiel kopať faulovaný hráč, lebo viete, čo sa hovorí...

To nie. Faulovaný bol Marek Páll. Loptu si na biely bod postavil Martin Dedina. Veril si, no nedal.  

VZ6 6726

 

Pohľad na vaše tabuľkové štatistiky je zaujímavý. Bodov máte relatívne dosť (18 z 9 zápasov), no gólov na konte málo (10). Priemer niečo málo než gól na zápas je o trošičku lepší než v minulej sezóne? Vari sa v Ražňanoch nerodia strelci? Alebo presnejšie, sú len dvaja – Michal Želinský (4) a Kristián Zboray (3)...

S koncovkou nemôžeme byť a ani nie sme spokojní. Hlavne, keď sme svedkami toho, čo všetko dokážeme zahodiť. Vieme kde sa máme zlepšovať, no ako som už naznačil, aj troška viac futbalového šťastia by nám pomohlo.

Ktorý zápas je vo vašom podaní takpovediac TOP? V ktorom z doterajších desiatich ste toho „spálili“ najviac?  

V 7. kole doma s Krásnou Lúkou.

Ján MIROĽA 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť