fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Diplomy a sošky futbalistu získali hráči, ktorí sa tešili z najväčšieho počtu hlasov od trénerov a funkcionárov klubov patriacich do štruktúr ObFZ Prešov. V 6. lige to bol Erik Kapraľ z Dulovej Vsi, v 7. lige Peter Lipták z Hrabkova (z dôvodu zaneprázdnenosti na konferencii chýbal), v 8. A lige Solivarčan Matej Kravec (v zastúpení otca) a v 8. B lige kapitán Šarišských Michalian Lukáš Štofaník.

Víťazov ankety sme sa opýtali na ich doterajší najväčší úspech či ocenenie v kariére a komu venujú ocenenie Futbalista roka 2021?

Erik Kapraľ:

Mojím najväčším úspechom je striebro z európskeho šampionátu v malom futbale kategórie U21 v roku 2016 v Prahe. A verím, že ďalším bude postup s Dulovou Vsou do 5. ligy. Ocenenie Futbalista roka 2021 venujem ostatným chlapcom mužstva, bez ktorých by som ho určite nebol získal.  

Peter Lipták:

-Keby som bol vedel, že si ma takého ocenenie počká doma v Hrabkove, skončím s profesionálnym futbalom oveľa skôr -😊. Venujem ho všetkým spoluhráčom, majú na ňom rovnaký podiel ako ja.

VZ6 3623

Zľava: E. Kapraľ, Ľ. Štofaník, Ľ. Kravec. Chýba P. Lipták.

 

Matej Kravec:

-V mládežníckych kategóriách som sa viackrát stal najlepším hráčom či strelcom turnaja, rovnako v lige. V seniorskej kategórii je určite najvýznamnejším toto najnovšie ocenenie. Venujem ho rodine, ktorá ma podporovala, aj keď to niekedy nebolo jednoduché a pochopiteľne všetkým spoluhráčom zo Solivaru.

Lukáš Štofaník:

-Mal som nejaké ocenenia ako žiak či dorastenec, ale na nič bližšie si nespomínam. Toto najnovšie určite venujem ostatným chlapcom v našom mužstve.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť