fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Futbalisti ZŠ ZŠ Vyšná Šebastová patria k tým, ktorí, ako sa hovorí, vykročili do jarnej časti pravou nohou. Na ihrisku FK Rozvoj Pušovce odolali snahe domácich hráčov získať konečne prvé body v tejto sezóne. Všetky tri nakoniec „odišli“ do „Vyšneho Šebeša“ a to vďaka výsledku 1:2.  Hosťom pomohol rýchly gól už v 8. minúte z kopačky Petra Jačišina a tiež presný zásah Šimona Marcina tri minúty pred odchodom do kabín. Domáci korigovali v 85. minúte vďaka Damiánovi Polohovi, vyrovnať sa im ale už nepodarilo. Po záverečnom hvizde sme sa rozprávali s trénerom Vyšnej Šebastovej Milanom Dudom.    

Favorit uspel, hoci len tesne. Dá sa povedať, že aj zaslúžene?

Myslím si, že áno, hoci sme si záver skomplikovali sami. Dostali sme gól, ktorý nemusel prísť.  Bola to len druhá strela súpera na našu bránu.

Ďalšie možnosti či už na jednej alebo druhej strane?

My sme mali viacero tutoviek, no na ťažkom teréne sme to mali o niečo viac sťažené. O to viac si vážime dosiahnutý rezultát... Lebo tu treba zdôrazniť, že Pušovce majú mladé behavé mužstvo a potrápiť dokážu aj iných.  

2 ka

Ktorých hráčov zo svojho mužstva by ste osobitne spomenuli?

Kus dobrej roboty v strede ihriska urobili Adam Neščivera - a tiež Lukáš Renčko, ktorý k nám prišiel v zime ako posila zo Záborského. Pochvalu si však zaslúžia všetci, hlavne za to, že zápas výsledkovo zvládli. Trocha však mrzia dve vynútené striedania, keď pre zranenia museli predčasne odísť z ihriska Patrik Krivý a Peter Želasko.

Vďaka víťazstvu ste nestratili kontakt s vedúcim trojlístkom Dulova Ves, Brezovička, Terňa.

Iste, aj toto potešilo, no Pušovce sú za nami – a Pečovská pred nami. Sústrediť sa teda musíme na ďalšieho súpera.

 

Ján MIROĽA

Foto: Anton Repka

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť