fbpx


Meniny dnes: zajtra:

 

FK Kojatice

Prišli: Nikto

Odišli: Peter Haľko (Hrabkov)

Peter Zusko, tréner: Naším cieľom je udržať si druhé miesto, prípadne ešte vylepšiť konečné umiestnenie, aj keď proti lídrovi zo Šarišských Michalian to bude ťažké.

 

FK Javorina Krásna Lúka

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Martin Kušnír, tréner: V jarnej časti chceme znova ukázať aktívny futbal. Zapracovať do družstva mladých hráčov z vlastnej liahne. A samozrejme, budeme veľmi radi, keď nás podporia aj diváci, ktorí, v čo veríme, na túto hru počas covidovej doby nezanevreli. Futbalom sa treba zabávať a o to nám ide. V tabuľke by sme sa chceli posunúť o niečo vyššie, než je naša aktuálna ôsma priečka.

 

FK FC Ražňany

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Matúš Janiga, tréner: Ciele sú rovnaké ako na začiatku sezóny. Udržať futbal v našej obci. Čo sa týka umiestnenia, zimujeme na štvrtej pozícii, ktorú si chceme udržať, aby sme boli spokojní.

 

VZ6 1937

 

TJ Podhoran Poloma

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Marcel Kačmár, tréner: V hľadáčiku máme jednu posilu. Zimujeme na šiestom mieste, no myslím, že je v našich silách posunúť sa v tabuľke vyššie. Svojim chlapcom verím, keď budú zodpovedne pristupovať k tréningom a zápasom, vyjde nám to. Rátam aj s pomocou hráčov pracujúcich v zahraničí – samozrejme, v rámci ich možností.

 

 

Lipany B

Prišli: Damián Blaško (AŠZ Torysa)

Odišli: Jurij Bezega (nevrátil sa z Ukrajiny), Rudolf Knut (erasmus v Barcelone)

Peter Mekk, hrajúci tréner: Do začiatku jarnej časti ostáva viac než mesiac, počet absencií nemusí byť konečný. Uvidíme, aká bude situácia a s tým súvisiaca hráčska podpora. Indície zatiaľ hovoria, že to bude o dosť horšie než v jeseni. Prial by som si, aby sme ukončili sezónu na aktuálnom piatom mieste, možno stupienok vyššie. Vzhľadom na úzky káder a spomínané skutočnosti nás čaká veľmi ťažká jar.

 

  1. FK Krivany

Prišli: René Piskura (Brezovica)

Odišli: Martin Grega (Brezovička), Jakub Sontág ( klub zatiaľ nešpecifikovaný)

Jozef Ištvan, kapitán: Situácia s hráčmi veľmi zložitá a preto je pohyb v kádri minimálny. Ciele máme skromné. Dohrať sezónu so cťou, zabojovať a získať čo najviac bodov a to najmä v meraniach síl v domácom prostredí. najmä z domáceho prostredia). Veľkým bonusom by boli body z ihrísk súperov, keďže nás čakajú ťažké zápasy v Šarišských Michaľanoch, Kojaticiach, Polome či v Medzanoch. Sústredíme sa tiež na to, aby sa hráči navzájom viac zohrali, možno našli ideálnejší post, a s tým by sa popracovalo do ďalšej sezóny. Pomohlo by taktiež získanie trénera, ktorý by dodal tomuto mužstvu nového ducha.

 

FK Šarišské Michaľany

Prišli: Nikto

Odišli: Jakub Kovaľ (ukončil aktívnu činnosť pre zranené koleno), Rastislav Sabol (pre zdravotné problémy prerušil aktívnu činnosť)

Slavomír Anderko, tréner: Predstavu doplniť káder o dvoch, troch hráčov, sa nám zrealizovať nepodarilo. Cieľom je udržať si pozíciu lídra, počas jarnej časti sa s našimi fanúšikmi deliť o futbalovú radosť. Verím, že na konci sezóny sa všetci budeme mať z čoho spoločne tešiť.   

 

FK Roma Jarovnice

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Róbert Ferko, tréner: Cieľom je vyhrať súťaž a postúpiť.

 

 

FK Požiarnik Medzany

Prišli: ???

Odišli: ???

Peter Palčák, tréner: Prípravu sme začali, vyzeralo to celkom sľubne, no v posledných dňoch počúvam len správy o snahe viacerých hráčov zmeniť pôsobisko. Dnes podvečer o 18. h sa máme všetci stretnúť a až po vzájomnej debate budeme múdrejší. Uvidíme, koľkých hráčov budeme mať k dispozícii a teda či vlastne dohráme túto sezónu.   

 

Ján MIROĽA 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť