fbpx


Meniny dnes: zajtra:

 

FK Furča Haniska

Prišli: Jozef Korinko starší (FK Slovan Kendice)

Odišli: Tomáš Rešetár (Záborské)

Pavol Strejček, tréner: Chceme byť dôstojným súperom pre každého, víťaziť doma, no aj vonku. Úroveň prípravy bola dostačujúca, aj preto si želáme skončiť čo najvyššie.

 

ŠK Sedlice

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Lukáš Timko, tréner: Isté posily zatiaľ nemáme, no ešte do začiatku jari sa pokúsime káder doplniť a to aj s výhľadom na ďalšiu sezónu. Aj preto, aby sme sa vyhli známym problémom s nízkym počtom hráčov na zápasoch. V opačnom prípade sa nedočkáme stabilných výkonov, dobrých výsledkov, vyššieho postavenia v tabuľke. Čo sa týka futbalového zázemia, máme v pláne dokončiť rekonštrukciu klubových priestorov.

 

ŠK Slovan Solivar

Prišli: Nikto

Odišli: Boris Pavlovský (práca v zahraničí), Ivan Macej, Tibor Jenčo (obaja zdravotné ťažkosti)

Radoslav Kubánka, hrajúci tréner: Uvidíme... Podľa toho, ako sa nám vydaria resp. nevydaria úvodné dva, tri jarné zápasy, usúdime, či máme na postup alebo nie. V Kapušanoch sa cítime dobre, no stále to nie je domáce prostredie. Treba veriť, že ďalšie zranenia nepribudnú. Žiaľ, táto téma sa týka aj mňa, určite nestihnem štart jarnej časti, čo bude so mnou ďalej, závisí od zdravotného stavu.

 

FK Kokošovce

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Ján Jurčišin, vedúci mužstva: Máme v hľadáčiku nejakých hráčov, ktorí by mohli byť posilami, no financie nás „nepustia“. Čo sa týka cieľov, pri plnom zdraví, v najsilnejšej zostave a s trochou šťastia dokážeme poraziť každého súpera. No ťažko to naplní v každom zápase a preto treba brať situáciu reálne. Chceme skončiť do štvrtého miesta.

 

VZ6 7329

 

ŠK Petrovany

Prišli: Odchovanci

Odišli: Nikto

Gabriel Svat, prezident klubu: Konkrétny cieľ pre jarnú časť z hľadiska umiestnenia v tabuľke si nedávame. Máme však viacero iných cieľov, ktoré sú dôležitejšie. Chceme stabilizovať káder, nastaviť pozitívne motivácie, zlepšiť tréningový proces, popracovať na taktickej vyspelosti jednotlivcov aj mužstva ako celku. Ale najmä nerobiť nič nasilu, pracovať s hráčmi, ktorí majú správny prístup, zodpovednosť a disciplínu. Len takto nás futbal bude baviť, budeme sa zlepšovať od zápasu k zápasu a budeme schopní potrápiť kohokoľvek v našej súťaži, čo sme aj v jeseni neraz dokázali. Odmenou nám pri troche šťastia bude aj lepšie umiestnenie, než je terajšie siedme miesto.

 

Ruská Nová Ves

Prišli: Marek Čajka (Víťaz), Dávid Brady (Kendice)

Odišli: Bogdan Danylich, Rafael Musayev, Matúš Čekon, Daniel Novák, Erik Repko (pre pracovné povinnosti dočasne prerušili aktívnu činnosť)

Lukáš Velán, tajomník klubu, jeden z trénerskej dvojice: Náš cieľ je jasný - čo najlepšie umiestnenie v konečnej tabuľke. No nevylučujeme aj boj o postup, veď ne lídra strácame len šesť bodov. V jari chceme určite ešte viac stmeliť kolektív, v lete ho prípadne rozšíriť o nejakých hráčov z vyšších líg.

 

TJ Sokol Janov

Prišli: Ján Galdun (Janov), odchovanci z dorastu

Odišli: Nikto

Pavol Matta, tréner: Potešilo, že nikto z mužstva nezutekal, hoci sa nám v ostatnom čase veľmi nedarilo. Ani jeseň 2021 nebola nijako zvlášť vydarená. Trochu nám to skomplikovalo situáciu, to však neznamená, že si latku náročnosti posunieme smerom nadol, lebo poznám potenciál nášho mužstva. Zimná príprava sa vydarila, hráči chodili poctivo na tréningy. Rekonvalescenti si doliečili zranenia, keď k tomu prirátame nových hráčov, horná polovica tabuľky nie je nereálna. Dôležité bude udržať si chladnú hlavu, hrať zo zabezpečenej obrany každý zápas sa začína od 0:0.

 

TJ Miklušovce

Prišli: Ivo Durkač (Gregorovce), Šimon Hudák, Matúš Uličný (odchovanci z dorastu)

Odišli: Nikto

Jozef Gajdoš, prezident klubu: Nech sa nám vyhýbajú zranenia, nech nás futbal baví, nech nazbierame čo najviac bodov, aby sa naši fanúšikovia mali z čoho tešiť.

 

TJ Družstevník Radatice

Prišli: Nikto

Odišli: Marek Foriš (ukončenie hosťovania)

Miroslav Kováč, tréner: Cieľom je udržať si prvé miesto v súťaži.

 

ŠK Sedlice

Prišli: Nikto

Odišli: Nikto

Gabriel Kvočka, tréner: Pohyb v kádri sme v zime nezaznamenali žiadny, pracujeme však na zapracovaní vlastných odchovancov. Cieľom v jari je stabilizácia mužstva, vyhnúť sa stresom súvisiacim s nízkym počtom hráčov na zápasoch. Čo sa týka umiestnenia, chceme sa v tabuľke posunúť z deviateho miesta o dve, tri priečky vyššie.

 

ŠK FC Ličartovce

Prišli: Daniel Antolík (Budimír), Michal Capko (Košické Olšany)

Odišli: Dávid Babčák (Kendice)

Andrej Jurko, tajomník klubu: Už tri alebo štyri sezóny ideme za jedným cieľom, ktorý je postup. Podmienky na fungovanie mužstva máme vytvorené, uvidíme...

 

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť