fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Pokračujeme rozhovorom s hrajúcim prezidentom FK Družstevník Víťaz Petrom Stašíkom. Mužstvo spod Braniska zimuje v 7.lige na predposlednom trinástom mieste (s trojbodovou stratou na Jakubovu Voľu a pred sebou ešte jesennú dohrávku 13. kola s Malým Šarišom).

Ste spokojný s takouto „vizitkou“? Určite nie...

K spokojnosti ďaleko, hlavne čo sa týka výsledkov. Predstavy boli úplne iné, chceli sme byť v tabuľke rozhodne vyššie. Náš herný prejav v zápasoch nebol zlý, no vždy iba do prvého inkasovaného gólu, potom to už s nami išlo dole vodou.

Tri naj.. zápasy, no nemusia byť také, v ktorých bol Víťaz víťazom...

Remíza 1:1 v Chmeľove, kde sme domácemu favoritovi nedovolili veľa a odolali jeho záverečnému zdrvujúcemu náporu. Aj z Gregoroviec sme si priviezli bod (1:1) po obetavom výkone, zvlášť, keď sme dohrávali o jedného hráča menej. Do tretice spomeniem meranie síl doma so Žehňou (1:5), bola to v našom podaní jedna veľké katastrofa, onak sa to ani nazvať nedá.

Osobnosti, lídri, opory...

Lídrom v kabíne a na ihrisku je Peter Zorský , jeho bohaté skúsenosti z vyšších súťaži potrebujeme pretaviť predovšetkým do výsledkov, no v jeseni sa nám to darilo iba po šestnástku súpera.

Sú fanúšikovia vašim dvanástym hráčom na ihrisku?

Asi tak, všade na Slovensku. Keď sa darí, vtedy povzbudzujú, keď nie, menia sa všetci na trénerov. Zopár ozajstných skalných ešte máme, tradíciu nedeľňajších futbalových popoludní dodržiavajú, avšak keď sa aj oni pominú, neviem, neviem...

VZ6 9756

Jedenástka roka 7. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4- 2)?

Matúš Timko (Záborské) – Michal Ondrejčák (Víťaz), Peter Lipták (Hrabkov), Miroslav Čisarik (Kapušany), Jakub Marton (Malý Šariš) - Marek Pavúk (Chmeľov), Peter Zorský (Víťaz), Daniel Kakaščík (Záborské), Marián Bilý (Ostrovany) - Tomáš Dyačovský (Brezovica), Lukáš Renčko (Záborské).

Futbalista roka 2021 7. ligy?

Lukáš Renčko (Záborské).

 

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť