fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Náhradou za tradičnú akciu s názvom 3b Jedenástka roka 6. ligy ObFZ Prešov, ktorá už dva roky absentuje, je obdobná anketa v mediálnom internetovom formáte. Tentoraz však rozšírená aj o mužstvá 7. , 8. A a 8. B ligy. 

Pokračujeme rozhovorom s hrajúcim trénerom FK Gregorovce Marekom Sobotom. Po jeseni patrí mužstvu pod jeho vedením v 7. lige siedme miesto.

Zimujete v polovici tabuľky. Takže polovičná spokojnosť, alebo?  

V lete sme sa predovšetkým oslabili, odišli niektorí kvalitní hráči, nuž cieľom bolo zastabilizovať mužstvo a „plávať“ v pokojných vodách niekde v strede tabuľky, najlepšie do siedmeho miesta. To sa podarilo a prihliadnuc na počet hráčov, akým sme disponovali na zápasoch, dovolím si s jesennou časťou súťaže vysloviť spokojnosť.

Na ktorý z trinástich zápasov si doteraz spomínate?   

Určite na vystúpenie v Malom Šariši, kde sme prehrali 2:3 po smolnom vlastnom góle a dvoch veľmi prísnych penaltách.

Lídri v tíme?

Futbal je kolektívny šport. Všetci v tíme pristupovali k tréningom a k zápasom zodpovedne. Je tu dobrá partia, chlapci sú na ihrisku odhodlaní zabojovať jeden za druhého a to je dôležité. No musím tiež povedať, že prípadná neúčasť či už Adriána Friča alebo jeho brata Lukáša v niektorom zo zápasov bola citeľná.

Akí sú fanúšikovia v Gregorovciach?   

Podporujú nás, za čo sme vďační. Zvlášť to platí o tých, ktorí za nami vycestujú aj za súpermi. Samozrejme, nájdu sa aj extrémni kritici, no verím, že to s nami myslia dobre.

Udialo sa v jeseni aj niečo „mimo gólov a bodov“?   

Napríklad, vsadili sme na značku A4, ktorá nás obliekla do nových dresov. Ukazuje sa, že to bola dobrá voľba, chlapci sú maximálne spokojní. A ešte niečo sa tiež malo udiať v jeseni, no nestihlo sa, odložili sme to na jar. Čo? To si v tejto chvíli nechám pre seba.

VZ6 4741

Jedenástka roka 7. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4 - 2)?

Martin Spišák (Gregorovce) - Peter Justiňák (Chmeľov), Peter Lipták (Hrabkov), Dávid Gáll (Malý Šariš), Jakub Marton (Malý Šariš) - Marek Pavúk (Chmeľov), Lukáš Frič (Gregorovce), Martin Vaňo (Gregorovce), Filip Tudor (Záborské) - Lukáš Renčko (Záborské), Adrián Frič (Gregorovce)

Futbalista roka 2021 7. ligy?

Dávid Gáll (Malý Šariš).

 

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť