fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Pokračujeme rozhovorom s hrajúcim trénerom FK Dubovica Tomášom Šimkom.  

Vaša vizitka po jeseni: jedenáste miesto po jeseni, trinásť bodov na konte (rovnako ako desiate Ľubotice B), no jeden zápas k dobru. Spokojný?  

Áno, ale iba s prvou polovicou jesennej časti. Mal som k dispozícii kompletný káder, boli sme na víťaznej vlne. Potom nám však skrížili plány zranenia, aj odchody hráčov za prácou či školské povinnosti. A boli sme radi, že sme aspoň dohrali jeseň.

Tri jesenné zápasy, na ktoré si narýchlo spomeniete?

Všetky boli domáce a za tri body. Víťazná premiéra 3:0 s Nemcovcami, tri góly padli do 38. minúty a potom nič.  S Vyšnou Šebastovou sa nám v poslednej desaťminútovke podarilo otočiť z 1:2 na konečných 3:2, dvakrát prekonal našu obranu hosťujúci Peter Hojsák. S Hermanovcami sme tiež prehrávali a rovnako padol víťazný presný zásah na 2:1 až v závere duelu.

Ako veľmi sa spoliehate na lídrov v tíme?

Nemáme žiadnych  lídrov, hráme kolektívne. Keď nastúpime v plnej sile stáva sa z nás nepríjemný súper pre každého.

A čo fanúšikovia?  

Myslím, že je to všade rovnako. Keď sa darí, fandia všetci, keď nie, je to presne naopak. No patrí sa poďakovať každému fanúšikovi, ktorý si nájde cestu k nám na zápas.

VZ6 2492

Jedenástka roka 3b 6. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4- 2)?

Jaroslav Kaminský (Vyšná Šebastová) – Richard Haničák (Dulova Ves), Jakub Bartek (Dulova Ves), Radovan Demko (Šarišské Sokolovce), Richard Purdeš (Dulova Ves) - Peter Michalek (Brezovička), Erik Lipták (Pečovská Nová Ves), Jozef Zvolenský (Dubovica), Peter Zahradník (Terňa) - Erik Kapraľ (Dulova Ves), Peter Hojsák (Vyšná Šebastová).

Futbalista roka 2021 3b 6. ligy?

Erik Kapraľ (Dulova Ves).

 

Ján MIROĽA

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť