fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Náhradou za tradičnú akciu s názvom 3b Jedenástka roka 6. ligy ObFZ Prešov, ktorá už dva roky absentuje, je obdobná anketa v mediálnom internetovom formáte. Tentoraz však rozšírená aj o mužstvá 7. , 8. A a 8. B ligy. 

Pokračujeme rozhovorom s trénerom OŠK Kapušany Matúšom Čisarikom. Jeho zverenci skončili po jeseni v 7. lige na ôsmom mieste.  

Zodpovedá realita  tomu, čo ste pred začiatkom plánovali?  

Predstavoval som si umiestnenie o dva, tri priečky vyššie. Na druhej strane treba zobrať do úvahy množstvo absencií v mnohých stretnutiach. V globále - nemám dôvod byť nespokojný.   

Zápasy, ktoré boli niečím iné.

Vystúpenie v treťom kole v Jakubovej Voli. Nevedeli sme, čo od nováčika čakať, nepoznali sme prostredie, ich ihrisko. Nakoniec to pre nás dopadlo dobre, podarilo sa nám vyhrať 2:0.

Potom to bola rozlúčka s rokom 2021 doma s Jakubovanmi. Chlapci už toho mali dosť, niektorých trápili zranenia, všeobecná únava. No všetci príkladne zabojovali a zaslúžene vyhrali 3:0.

No a do tretice uvediem domáci duel s Drienovom (2:1), na ktorý všetci čakali, lebo vďaka nemu sme boli takpovediac na očiach celému svetu. Natáčali nás redaktori z internetovej televíznej relácie Iná liga. Bol to ozajstný zážitok.

Na ktorých lídrov tímu sa ako tréner spoliehate?

To slovo by som nepoužil. Každý hráč je niečím špecifický, každý má svoje vlastnosti, pozitívne aj negatívne. Osobne si vážim každého futbalistu, ktorý oblieka dres Kapušian.

Užíva si futbal pod hradom priazeň fanúšikov?

Ako hráč si spomínam na návštevy oveľa väčšie, než sú tie súčasné. Chodili tu rôzne „skupiny“ ľudí. Dnes chodia už len tí skalní, niektoré rodiny s deťmi, otcovia hráčov.

Bola jeseň 2021 v Kapušanoch niečím iná?  

Nič mi nenapadá, iba to, čo som už spomenul. Redakcia Iná liga nechodí do tunajších končín každú nedeľu, v Kapušanoch však bola.

VZ6 1307

Jedenástka roka 7. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4- 2)?

Marek Hudák (Kapušany) - Pavol Kakaščík (Záborské), Dávid Gáll (Malý Šariš), Filip Koľ (Brezovica), Peter Lipták (Hrabkov) - Miroslav Šoltys (Jakubovany), Filip Marton (Malý Šariš), Marek Pavúk (Chmeľov), Vladimír Vavrek (Jakubovany) - Marián Bilý (Ostrovany), Adrián Frič (Gregorovce).

Futbalista roka 2021 7. ligy?

Pavol Kakaščík (Záborské).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť