fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Pokračujeme rozhovorom s trénerom FFK Fričovce Dušanom Vysočanom. Jeho zverenci skončili po jeseni v 7. lige na poslednom štrnástom mieste.

                  Čo hráči sľúbili, to aj dodržali

Vaše hodnotenie „prvého polčasu“ tejto sezóny bude asi stručné...

Sme na úplnom dne tabuľky, takže z mojej strany čo iné, než absolútna nespokojnosť. Bolo by to určite iné hodnotenie, keby nám neboli unikali body v posledných minútach zápasov. Mohli sme sa pohybovať niekde v strede tabuľky, prípadne tesne pod ním. Ktovie, budujeme za pochodu úplne nové mužstvo, asi to tak malo byť...

Uveďte tri zápasy, na ktoré si bez dlhého premýšľania spomeniete.

Totálny výbuch v Hrabkove 1:10, dodnes neviem, čo sa vlastne vtedy stalo. V Malom Šariši (1:7) nemal kto hrať, lebo v sobotu sa ženil jeden z hráčov, mnohí ostatní išli za družbov. Pomohli nám „vyslúžilci“, ktorí robili, čo bolo v ich silách, hlavne fyzických. Potešilo iba to, že sme neprehrali kontumačne a neplatili pokutu. Našťastie je tu aj jedna príjemná spomienka. V sobotu 25. septembra sa mi narodila dcérka a chlapci sľúbili, že od nich dostanem trojbodový darček. Slovo dodržali, po výbornom a obetavom výkone zdolali Drienov 2:1.  

Nájde sa vo vašom mužstve líder, alebo?

Nie, nenájde. Momentálne nemáme na súpiske takého hráča, ktorý by bol rozdielový a potiahol ostatných v zložitých situáciách.

Ako sa za takýchto okolností stavajú k hráčom vaši fanúšikovia?

Máme dobrých fanúšikov, stoja pri nás aj keď sme dnes tam, kde sme. Najviac zo všetkých asi Vincent Imrich, ktorý sa chodí pozerať na naše zápasy doma aj vonku.  

Nehrozí, že ste si v jeseni takpovediac vyrobili nejaký negatívny rekord?

Už sa stalo. Ani starí pamätníci v obci si nepamätajú, žeby sme niekedy prehrali sedem zápasov po sebe.

Frico

Jedenástka roka 7. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4- 2)?

Matúš Timko (Záborské) – Dávid Gáll (Malý Šariš), Slavomír Lukáč (Hrabkov), Damián Uličný (Fričovce), Lukáš Frič (Gregorovce) - Daniel Varga (Jakubovany), Richard Harničár (Hrabkov), Matúš Čižmár (Brezovica), Patrik Martinko (Chmeľov) - Filip Tudor (Záborské), Matúš Ambrózy (Malý Šariš).

Futbalista roka 2021 7. ligy?

Richard Harničár (Hrabkov).

 

Ján MIROĽA

Foto: www

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť