fbpx


Meniny dnes: zajtra:

               Prehra vo finále stále bolí...

Na otázky odpovedal tréner TJ Sokol Brezovička Jozef Telepák. Jeho zverenci skončili po jeseni v 6. lige na 1. mieste...

Vaše hodnotenie jesennej časti sezóny 2021/2022.

Bude len stručné. S prvou polovicou súťaže som v celku spokojný. Nachádzame sa na prvej priečke, a hoci tabuľka nie je kompletná, neuberá to nič na hodnote našej pozície lídra.

Uveďte zápasy, ktoré boli niečím iné, než ostatné.

Žiaľ, ako prvé spomeniem nezvládnuté finále Letného pohára s malým Šarišom, ktoré sme prehrali 1:2. Je to veľká škoda, lebo dostať sa doň nebolo jednoduché. Potom to bolo domáce víťazstvo 2:0 nad Dulovou Vsou a to tretice prehra v Hermanovciach 1:4, jediná v jeseni, po veľmi slabom výkone.                                                            

Má vaše mužstvo lídrov?

Nebudem vyzdvihovať žiadneho jednotlivca zvlášť, aby som nikoho neurazil. Naše mužstvo vyniká a má svoju silu predovšetkým ako celok, ako kolektív jedenástich hráčov na ihrisku a ďalších na lavičke. Jediný rozdiel je v tom, že máme v kádri skúsených aj menej skúsených hráčov.    

Je podpora fanúšikov Brezovičky dostatočná?

Naša fanúšikovská základňa je veľká. Ľudia chodia v hojnom počte na všetky zápasy. Ba dokonca, povedal by som, že keď hráme na ihrisku súpera, nie raz je ich viac, než domácich fanúšikov. Za toto im patrí vďaka. Snažíme sa im robiť radosť výsledkami aj predvedenou hrou.                                                                

Bola jeseň 2021 pre futbal vo vašej obci niečím výnimočná?

Na ihrisku možno ani nie, no mimo neho aj áno. Oženil sa náš kapitán Peťo Michalek, a naopak, pre pandémiu zrušil svadbu Dominik Mišenčík. Dúfajme, že na budúci rok mu to už vyjde.       

VZ6 6249                                 

Jedenástka roka 6. ligy podľa vášho výberu (1 – 4 – 4- 2)?

Peter Ištoňa (Brezovička) – Patrik Sedlák (Dulova Ves), Dominik Mišenčík (Brezovička), Anton Petrovčík (Dulova Ves), Milan Klembara (Brezovička) – Erik Kapráľ (Dulova Ves), Peter Grejták (Hermanovce), Miroslav Kaleja (Brezovička), Peter Michalek (Brezovička) – Miroslav Bendik (Chmiňany), Martin Dupkala (Dulova Ves).

Futbalista roka 2021 6. ligy?

Peter Ištoňa (Brezovička).

 

Ján MIROĽA

Foto: Viktor Zamborský 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť