fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Hostia viedli od 20. minúty vďaka gólu Dávida Kišša, za domácich vyrovnával v nastavenom čase Milan Ďaďovský. Strelca vyrovnávajúceho presného zásahu sme zasypali hneď niekoľkými otázkami naraz. Chceli sme vedieť či sa patrí domácim zablahoželať k bodu, alebo ani to nie. Tiež sme bili zvedaví, či bol práve on drienovským hrdinom zápasu. Či to bol typický remízový duel, alebo mal predsa len niekto bližšie k víťazstvu... A či tie dva góly potešili oči divákov, alebo boli iba také „obyčajné“.

„Chceli sme získať všetky tri body, naše sklamanie po záverečnom hvizde rozhodcu preto bolo namieste. Nič na tom nemení ani skutočnosť, že chýbalo iba zopár desiatok sekúnd a boli by sme asi aj prehrali. Či som bol hrdinom tohto súboja... Neviem, odvrátil som potupu svojho mužstva – no na druhej strane, nebol som na ihrisku sám. Asi záleží od uhla pohľadu,“ dal sa počuť domáci kapitán, podľa ktorého podali obidve mužstvá slabé výkony. Gregorovčania po tom, čo sa ujali vedenia, predovšetkým bránili tesný náskok, Drienovčanom sa nedarilo dostávať do zakončenia. Po výmene strán boli nútení urobiť zmeny, okrem iného, „som sa začal postupne presúvať z obrany do stredu poľa a potom až na hrot útoku. Ukázalo sa, že to bol vydarený ťah.“ Na margo lôpt v sieti náš spolubesedník poznamenal: „My sme inkasovali z dosť veľkého uhla, bola to teda chyba brankára, vyrovnať sa nám podarilo po prízemnom centri, ktorý som tečoval vedľa brankára.“ Okrem týchto dvoch situácii mali blízko ku gólom aj ďalšie. Miroslav Sivák nevyužil hneď na začiatku stretnutia samostatný nájazd, o čosi neskôr po jeho strele vykopával hráč hostí z bránkovej čiary. Na opačnom konci domáci gólman podržal svoj tím pri nebezpečnej strele z diaľky.

VZ6 2244

Iný moment zasa neveštil nič dobré, „to keď jednému z hráčov súpera, cukrovkárovi, prišlo nevoľno a potreboval pomoc tých, ktorí boli na ihrisku. Myslím, že sa to podarilo, pekným momentom bol potlesk, keď schádzal z ihriska.“

S desiatym miestom po jeseni v Drienove spokojní nie sú: „Už v zime musíme podniknúť kroky, aby bola jar úspešnejšia. Doplniť káder, pritiahnuť kvalitu, aby sme minimálne remízové zápasy vedeli strhávať na svoju stranu. V opačnom prípade bude bodov na našom konte stále málo,“ uzavrel rozprávanie Milan Ďaďovský.

Ján MIROĽA

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť