fbpx


Meniny dnes: zajtra:

 

Splniť túto úlohu nebude jednoduché, tobôž, keď mužstvo prišlo v ostatných dňoch o obidvoch brankárov. V médiách sa už stihli objaviť informácie o tom, že Patrik Štvartak sa dohodol na pôsobení v Nemcovciach, Rudolf Dupkala sa upísal Žipovu. Obidvoch zlákala najvyššia okresná súťaž.

V dvoch doterajších prípravných súbojoch futbalisti Žehne dosť gólov dali, no (pochopiteľne) aj veľa inkasovali. V Rožkovanoch prehrali 2:6, v Ličartovciach 3:6. Niet sa čo diviť, medzi žrďami zaskakovali hráči z poľa. „V nedeľu nás čaká stretnutie v Medzanoch a hoci intenzívne hľadáme náhradu , môže sa stať, že budeme na brankárskom poste znova iba improvizovať,“ uviedol E. Ševčovič, ktorý sa zmienil aj o dvoch novicoch v tíme. Prvým je navrátilec Marek Ferko, ktorý by mohol uplatniť skúsenosti z vyšších súťaží, druhým Igor Gábor zo Stuľan v Bardejovskom okrese. Obaja by mali posilniť stred poľa. Na trénerskej lavičke ostáva Ľubomír Puhák.

VZ5 1709

Na záver, aj keď takpovediac mimo „dosahu“ prešovského ObFZ, zaujímavá je aj informácia o tom, že Ševčovič tím bude reprezentovať seba, no tiež svoju obec, na tradičnom turnaji v plážovom futbale v Prešove, ktorého ďalšie pokračovanie je naplánované na prvý augustový týždeň. „Ševčovičovci“ budú dokonca obhajovať minuloročné prvenstvo. „Bez dvoch opôr to však bude poriadne ťažké. Španiel Jose Antonio Piňo Muňoz je už doma v Malage, Lukášovi Makarovi porodila v nedeľu jeho manželka syna Tobiasa a tak v jeho prípade dostávajú prednosť rodičovské povinnosti, čo je úplne pochopiteľné. Ideme si preto v prvom rade zahrať futbal na piesku, zrelaxovať a - nezraniť sa,“ dodal na záver E. Ševčovič.  

Ján MIROĽA

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť