fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Halový futbalový turnaj ObFZ Prešov je každoročne ideálnou formou prípravy na jarnú časť sezóny. Pre tých, ktorí chcú atakovať najvyššie priečky, rovnako pre tých, ktorí sa chystajú na záchranárske práce. Od 19. januára 2020 naplno beží už jeho 31. ročník.

Zapojili sa doň družstvá dospelých, dorastencov aj žiakov, od prípraviek až po kategóriu starších žiakov. Výsledky, doplnené o prípadné zaujímavosti, budeme sledovať a na našej stránke „posúvať“ ich všetkým zainteresovaným, rovnako fanúšikom „valalského“ futbalu. A teda, vlastne do celého sveta.

Pokračujeme C skupinou dorastencov

Hrací deň: 1. marec 2020. Postúpili prví dvaja, no zápasy medzi najlepším trojlístkom boli neskutočne vyrovnané. Všetky sa skončili najtesnejším výsledkom – 2:3, 3:4 a 4:5. Na finále sa tak môžu tešiť hráči kombinovaného celku Kojatice-Župčany a Hermanovce, postup by si isto zaslúžili aj chlapci z Chmeľova, no mali smolu...

Najlepší strelci: Martin Michalko (Chmeľov, 7 gólov), Martin Homoľa (Kojatice-Župčany, 6 gólov), Mário Švec (Kojatice-Župčany, 5 gólov).

 

Výsledky:

 

Hermanovce - Fintice 4:0

Medzany - Kojatice-Župčany 1:2

Chmeľov – Hermanovce 2:3

Fintice - Kojatice-Župčany 0:3

Medzany – Chmeľov 0:6

Hermanovce - Kojatice-Župčany 3:4

Fintice - Medzany 3:5

Chmeľov - Kojatice-Župčany 4:5

Medzany – Hermanovce 1:5

Chmeľov – Fintice 3:1

Konečné poradie v C skupine dorastencov: 1. Kojatice-Župčany 12 bodov, 2. Hermanovce 9 bodov, 3. Chmeľov 6 bodov, 4. Medzany 3 body, 5. Fintice 0 bodov.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť