fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Halový futbalový turnaj ObFZ Prešov je každoročne ideálnou formou prípravy na jarnú časť sezóny. Pre tých, ktorí chcú atakovať najvyššie priečky, rovnako pre tých, ktorí sa chystajú na záchranárske práce. Od 19. januára 2020 naplno beží už jeho 31. ročník.

Zapojili sa doň družstvá dospelých, dorastencov aj žiakov, od prípraviek až po kategóriu starších žiakov. Výsledky, doplnené o prípadné zaujímavosti, budeme sledovať a na našej stránke „posúvať“ ich všetkým zainteresovaným, rovnako fanúšikom „valalského“ futbalu. A teda, vlastne do celého sveta.

Pokračujeme A skupinou kategórie U13.

Hrací deň: 16. február 2020. S výnimkou dvoch všetky ostatné zápasy boli bohaté na góly. Posledná Chminianska Nová Ves, s nulou na konte získaných bodov, zaznamenala až sedem presných zásahov. Zaujímavé výsledky určili postupujúci trojlístok do finále, ktoré bude 5. marca: Brezovica, Pušovce-Trnkov, Medzany. Strelecké kopačky si obuli dvaja päťgóloví: Jakub Molnár (Pušovce-Trnkov) a Kamil Kijovský (Medzany).  

VZ5 7015

Výsledky:

1.FC Tatran Prešov dievčatá – Brezovica 0:2

Pušovce-Trnkov – Chminianska Nová Ves 3:1

Medzany - 1. FC Tatran Prešov dievčatá 1:0

Brezovica - Pušovce-Trnkov 7:1

Chminianska Nová Ves – Medzany 4:5

1.FC Tatran Prešov dievčatá - Pušovce-Trnkov 1:4

Brezovica - Chminianska Nová Ves 3:1

Pušovce-Trnkov – Medzany 4:2

Chminianska Nová Ves - 1.FC Tatran Prešov dievčatá 1:3

Medzany – Brezovica 2:4

Konečné poradie A skupiny kategórie U13: 1. Brezovica 12 bodov, 2. Pušovce-Trnkov 9 bodov, 3. Medzany 6 bodov, 4. 1. FC Tatran Prešov dievčatá 3 body, 5. Chminianska Nová Ves 0 bodov.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť