fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Nebude to zápas jesene, ani jari, ba dokonca ani zápas roka, no aj tak – pôjde o udalosť, ktorá sa v tunajších končinách koná iba raz za dlhých dvanásť mesiacov. Uskutoční sa v sobotu 14. decembra v priestoroch reštaurácie Mladosť pod Kalváriou. Už po osemnásty krát sa zídu nie v kopačkách, dresoch čo športových úboroch, no v oblekoch a kravatách. Bude ich pomerne veľa no všetko sa bude točiť iba okolo jedenástich. Kto predpokladá, že pôjde o slávnostné vyhlasovanie výsledkov ankety 3b Jedenástka roka 6. ligy ObFZ Prešov, má správne tušenie. Pôjde už o osemnásty ročník akcie, ktorá je dôstojnou oslavou futbalu v Prešovskom a Sabinovskom okrese. Mená laureátov pozná zatiaľ iba okruh zainteresovaných ľudí, sú v tejto chvíli skôr tajomstvom a tak môžeme prezradiť len niekoľko faktov či zaujímavostí. Nomináciu z minulého roka obhájili štyria futbalisti. Jeden sa do TOP 11 vracia po štvorročnej „odmlke“ a jeden sa bude tešiť z hetriku, teda z tretej nominácie v rade.

To však nie je všetko. Rúškom tajomstva sú pred verejnosťou zahalené aj výsledky ankety rozhodca roka. Strážcovia pravidiel sú viac kritizovaní než chválení, tak je to na celom svete, nielen v Prešove a okolici a preto víťazstvo v tomto hlasovaní určite poteší dvojnásobne.   

VZ5 8812

Jedenástka roka 2018. Aké zloženie bude mať tá nasledujúca?

 

A zabudnúť nesmieme ani na korenie futbalu. Už šiesty krát sa fanúšikovia, hráči a funkcionári dozvedia aj to, kto bude autorom gólu roka. Aj z tejto sprievodnej akcie sa stala pekná tradícia. Kamery na šiestoligových „štadiónoch“ zachytili v roku 2019 desiatky pohľadných gólov, desať z nich sa nachádza v krátkom šote televízie TV 7 - mediálneho partnera prešovského ObFZ. No iba jeden jediný bude ocenený prívlastkom naj. Ktorý to bude a kto si prevezme ocenenie? Dáme sa prekvapiť...

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť