fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Do klubu päťdesiatnikov vstúpil v závere tohto mesiaca, presnejšie 22. novembra, Ján Onofrej. Ako aktívny i pasívny športovec zasvätil svoj život dvom loptám. Prvý muž futbalu v Trnkove, ktorý sa usiluje o napredovanie piatich mládežníckych družstiev v obci, no tiež člen Konferencie Oblastného futbalového zväzu Prešov, podpredseda Športovo-technickej komisie VsFZ a člen ŠTK SFZ. Je aj treťoligovým delegátom. V minulosti pôsobil ako rozhodca v „prešovskom okrese“ a aj v „kraji“. Rovnako sa spolupodieľal na fungovaní ObFZ Prešov a to v pozícii člena výkonného výboru a tiež člena komisie rozhodcov.

Ešte pred všetkými týmito aktivitami bola hráčska kariéra Jána Onofreja. Hrával za mladších aj starších dorastencov Tatrana Prešov, za Kapušany, ktorých dres obliekal aj v kategórii dospelých. Ako jeden z mála (a možno ako jediný) východniarov takpovediac reprezentoval náš región počas pôsobenia v Žitavanoch v okrese Zlaté Moravce, odkiaľ pochádza jeho manželka a kde určitý čas býval. Ako už bolo naznačené, oslávenec holduje aj inej lopte, presnejšie loptičke. Je šéfom aj aktívnym hráčom stolného tenisu v Trnkove, hráva za štvrtoligové „áčko“ aj piatoligové „béčko“.

V obci má ako poslanec tamojšieho zastupiteľstva na starosti rozvoj športu, v súkromí fandí, pochopiteľne okrem mládežníkom Trnkova, aj aktuálnemu anglickému vicemajstrovi FC Liverpool.  

Jánovi Onofrejovi želáme do ďalších rokov pevné zdravie, rodinnú pohodu a veľa dobrých nápadov v úsilí o napredovanie športu.  

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť