fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Ako to už v obciach, ktoré od seba nie sú veľmi vzdialené, v minulosti bývalo, mládenci si navzájom „kradli“ dievčatá. Ako je to teraz? Situáciu nepoznáme, no jedno platí určite. Futbalisti Chminian a Hermanoviec si v tejto sezóne určite kradnú body. V úvodnej runde bývalý piatoligista prehral doma 2:3. Lenže. Odvtedy ubehol nejaký ten týždeň, aj mesiac – a – už postavenie v tabuľke (3. resp. 8. miesto) dávalo tušiť, že si hostia budú trúfať na tri body.

V veru, trúfali si, aj ich získali, hoci po dvadsiatich minútach to s nimi dobre nevyzeralo. Po góloch domácich Radoslava Jačišina a Petra Grejtáka z jedenástky prehrávali 0:2, navyše v 20. minúte prišli o vylúčeného Mariána Bendíka. Lenže, aj Chmiňanci majú svoje silné stránky. Sú nimi závery polčasov. Dva góly do šatne (Roman Tobiaš a Patrik Adamčo) znamenali vyrovnanie na 2:2.

VZ5 4388

Po výmene strán nikto nikoho neprekvapil, ani v ďalších minútach. Až do 85. minúty – kedy Hermanovčan Miloš Marinica zatiahol záchrannú brzdu v osobnom súboji v pokutovom území. Z jedenástky potom Patrik Adamčo rozhodol o zisku troch bodov – 2:3. „Porušili sme síce pravidlo, že faulovaný hráč nemá kopať penaltu, no urobili sme dobre,“ zasmial sa tréner hostí Peter Zusko. Pred samotnou realizáciou jedenástky mu však do smiechu nebolo... „Otočil som sa chrbtom, nechcel som to vidieť.“ Chminianci, napriek úspešnému výsledku, podali protest, „a to proti červenej karte, ktorú dostal Marián Bendík. S Pokutom bežali dlho plece pri pleci, obaja manévrovali rukami. Je pravdou, že v inkriminovanom momente bol domáci kanonier o čosi vpredu, beriem pokutový kop, aj žltú kartu by som bral, no červená je podľa mňa neprimeraný trest,“ dodal P. Zusko.   

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť