fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V 8. C lige ObFZ Prešov „funguje“ v tejto sezóne šestica účastníkov, Hubošovce sa tesne pred štartom súťaže odhlásili. Ktovie či by to niečo zmenilo na skutočnosti, že líder vo farbách TJ Podhoran Poloma je stále bez prehry. Na konte má len dve remízy a to práve so súpermi, ktorý sú v tabuľke na druhom a treťom mieste (v Krivanoch 0:0, doma s Jarovnicami 2:2).

Futbalisti Polomy naposledy hostili pred zrakmi svojich fanúšikov rezervu Odevy Lipany. Hral prvý s posledným, prekvapenie málokto očakával, nakoniec sa ani nekonalo. Favorit vyhral 5:3, po polčase 3:0 (góly: Tadeáš Hovanec 2, Pavol Hanušovský, Damián Filip, Jakub Hricišin – Ján Kiktavý, Vladimír Bačinský, Marko Murín).

VZ5 8197

V dresoch hostí vybehli na ihrisko „jedenásti statoční“, ktorí odmakali celých deväťdesiat minút bez akejkoľvek možnosti striedania. Na ich lavičke sedel totiž iba jediný muž – tréner Marek Štefčák. Jeho náprotivok, domáci kormidelník Marcel Kačmár zložil súperovi poklonu... „Bojovali do konca stretnutia, čo ich zdobí. Dali nám dokonca až tri góly, čo mňa pochopiteľne neteší, no utešujem sa trojbodovým ziskom, vďaka ktorému sme sa znova o kúsok posunuli k splneniu cieľa, ktorým je postup do baráže z prvého miesta.“ Čo sa týka nedeľňajšieho diania na trávniku, domáci sa podľa ich kauča 25 minút hľadali, každý hral skôr na seba, no po úvodnom góle sa to zlepšilo. Zaujímavosťou súboja bol silný vietor, ktorý fúkal od začiatku do konca len jedným smerom, čo bolo spravodlivé, lebo každý mal možnosť využiť jeho podporu rovným dielom.

VZ5 8211

Celkovo bol druhý polčas o čosi kvalitnejší. Osem gólov, ktoré mohli vidieť diváci, „boli väčšinou pekné, žiadne náhodné, nohou aj hlavou, dalo sa na ne pozerať,“ poznamenal M. Kačmár. Jeho zverencov čaká v základnej časti už len jeden zápas. „Jednu nedeľu máme voľný termín a potom už len meranie síl v Jarovniciach. Doma sme ich nedokázalo zdolať, no ako sa hovorí, každý zápas je iný a podľa toho sa budeme snažiť zariadiť.“    

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť