fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V Chmeľove vraj prepisovali minulú nedeľu históriu. A možno aj skôr, pred týždňom, možno aj dvomi. Citujúc prezidenta tamojšieho klubu a trénera v jednej osobe Andreja Keresteša: „Toto je naša ôsma výhra v rade, čo sa v Chmeľove ešte doteraz zrejme asi nikdy neudialo,“ dávame podnet na zamyslenie pre pamätníkov „koženej“ v tejto obci. Chmeľovčania naposledy v zápase ôsmeho kola 8. A ligy ObFZ Prešov zdolali TJ Slánske Ruská Nová Ves 1:0 (ostatné výsledky: Haniska – Drienovská Nová Ves 2:0, Tulčík – Petrovany 2:1, Ličartovce – Rómovia napredujú Žehňa, hostia nepricestovali).

VZ5 2921

O osude stretnutia hraného na ihrisku, ležiaceho „osamelo“ na opačnej strane hlavnej cesty, než je zastavaná časť obce, čo je zaujímavosťou, rozhodol jediný moment. „Patrik Marcin zahral štandardnú situáciu a loptu do siete poslal hlavou Ľubomír Pavúk. Tešili sme sa v 85. minúte, dovtedy sme sa borili s pasivitou súpera, ktorý k nám prišiel iba brániť. Tým však nechcem povedať, že sme hrali dobre, k spokojnosti to bolo iba po šestnástku, vo veľkom vápne to už bolo horšie. Moja predtucha, že po siedmich víťazstvách sa môže dostaviť menšia kríza, sa tak potvrdila. V najbližšom kole, verím, že to bude lepšie, cestujeme do Drienovskej Nove Vsi – po tri body,“ odkazuje A. Keresteš. V tomto dueli mu bude určite chýbať kľúčová postava mužstva Vladimír Keresteš, ktorý nehral už proti Ruskej Novej Vsi, dôvodom je operácia krížneho väzu kolena.

VZ5 2941

Prvý muž chmeľovského futbalu predpovedá tri body v Drienovskej Novej Vsi. Jeho zverenci dali v piatich zápasoch z doterajších ôsmich šesť a viac gólov. Spolu ich majú na konte 43. Dosiahnu (alebo dokonca prekročia) v nedeľu okrúhlu päťdesiatku? V Chmeľove sa v polovici augusta zrodil zaujímavý rezultát 9:0... Ako dopadne „odveta? Dáme sa prekvapiť.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť