fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Už v nedeľu dopoludnia mal naplánovaný úvodný výkop zápas 8. kola siedmej ligy FK Lemešany – TJ ŠM Dulova Ves. Po výsledku 4:7 (1:3) asi ani nikoho neprekvapilo, kto bol víťazom. Skôr možno až štyri lopty v sieti hostí, čo sa už pomerne dávno nepodarilo žiadnemu súperovi, lebo nie je žiadnym tajomstvom, že ročník 2018/19 absolvovali futbalisti „Guľvasa“ suverénne bez jediného zaváhania a bez prehry sú aj v tomto ročníku.

A ako padali góly v stretnutí, o ktorom je reč? Vraví sa, že sedmička je šťastné číslo a presne v siedmej minúte sa domáci ujali vedenia. Lenže vyhrávali len niekoľko desiatok sekúnd a bolo vyrovnané. V 26. minúte už bolo 1:2 a znova o niekoľko desiatok sekúnd 1:3. V závere prvého polčasu sa papierovému favoritovi naskytla šanca dostať súpera definitívne na kolená a to gólom do šatne... No nestalo sa, Anton Petrovčík napálil loptu z pokutového kopu iba do ľavej spojnice.

VZ5 6245

Tri minúty pred prestávkou sa tak stav nemenil, zato tri minúty po nej už áno – a neskôr znova – v 55. minúte bolo 1:5 - a poniektorí domáci fanúšikovia aj oľutovali, že sa z omše neponáhľali rovno domov na teplú nedeľnú polievku, ale sa rozhodli sledovať druhé dejstvo súboja s lídrom.

No potom sa začali diať veci... Úspešne zrealizovaná penalta dala hráčom Lemešian akoby krídla a potom ďalšie dve premenené šance „spôsobili“, že v 67. minúte bolo 4:5 a všetko opäť otvorené. „Žiaľ, nevyšlo nám to. Dvakrát sme inkasovali a prekvapenie sa nekonalo. No môžeme si za to sami. Tri fatálne chyby v predchádzajúcom priebehu duelu, mám na mysli situácie pred druhým, tretím a štvrtým gólom, hostia s prehľadom využili,“ dal sa počuť prezident a tréner domáceho klubu Jozef Krešák. Objektívne priznal, že hostia boli lepší, no nie o tri góly. „Boli úseky, kedy bola hra úplne vyrovnaná a boli aj také, počas ktorých sme mali navrch my,“ dodal na záver.     

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť