fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Futbalová rodina Prešovského a Sabinovského okresu sa už túto sobotu rozšíri o jedného ženáča. Do stavu manželského sa chystá vstúpiť 31-ročný strážca pravidiel Michael Mikloško, ktorý začínal s rozhodovaním v ObFZ Prešov, v súčasnosti je už v štruktúrach VsFZ. V zápasoch piatej ligy ho môžeme vidieť ako hlavného „sudcu“, v štvrtoligových súbojoch ako čiarového. Zároveň je správcom tejto internetovej stránky.

So ženou svojho srdca Martinou Revickou sa spoznal pred štyrmi rokmi, presnejšie na začiatku leta 2015. Avšak, zdanie niekedy klame... Nebolo to na žiadnom z futbalových zápasov, na ktorom by bol Michael Tinu upútal napríklad tým, ako rázne si vie na ihrisku urobiť poriadok. Zahľadeli sa do seba na prešovskom zimnom štadióne, keďže obaja boli a sú veľkými fanúšikmi najrýchlejšej kolektívnej hry a o dianie predovšetkým v prešovskom hokeji sa živo zaujímajú.

 20190816 203718

Michael dokonca zorganizoval minulú zimu vydarený Hokejový turnaj športovcov. Pomáhala mu pri tom práve jeho vyvolená a niekoľko ďalších priateľov. Tina ho sprevádza aj na rôznych futbalových turnajoch, naposledy na Fragarii 2019.

A už len na záver, kedy a kde... Budúci mladomanželia si povedia svoje áno zajtra o 16. hodine v Kostole najsvätejšej trojice v Solivare. Na spoločnej ceste životom im želáme veľa lásky, spokojnosti, šťastia, a nech je pre nich inšpiráciu známa humoristická poviedka od českého spisovateľa Eduarda Bassa Klapzubova jedenástka.  

MILO2

  

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť