fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V predposlednom kole sezóny, v ôsmej lige v skupine o 7. až 12. miesto, sa akoby jej aktéri dohodli na tom, že v každom stretnutí padne rovnaký počet gólov. Jakubova Voľa zdolala Jarovnice 4:0, Sedlice remizovali s Ličartovcami 2:2.

A do tretice – šláger kola, súboj druhého s prvým - TJ Družstevník Radatice hostila ŠK v obci Chmeľov. Zrodil sa výsledok tiež 2:2. V zápase dvoch rozdielnych polčasov sa do prestávky dvakrát radovali hostia - po góloch Vladimíra Polčana a Tomáša Keresteša. Po výmene strán zasa domáci, za ktorých najprv znížil Martin Marchevský a potom zo značky bieleho bodu (po verdikte rozhodcu Jána Prusáka) vyrovnával Róbert Bača. „Chlapci hovorili, že to penalta mala byť, nuž keď je to tak... poznamenal tréner Chmeľova Andrej Keresteš. V ďalšom rozprávaní uviedol, že v prvom dejstve boli lepší jeho zverenci, v druhom ich nasadenie trocha opadlo, čo súper využil. Avšak, svoje urobilo aj počasie, vysoká teplota vzduchu a málo hráčov na striedanie v jeho tíme. „Z trojice Samuel Pankuch, Patrik Hanko, Dávid Bartuš, by bol použiteľný do hry iba prvý. Ďalší dvaja iba tak do počtu, lebo neboli zdravotne úplne v poriadku.“

VZ5 7913

Toľko čo sa týka diania na trávniku. Spomenieme tiež „perličku“ a možno ani nie - ako to už na dedinských futbaloch býva, jedno priezvisko sa môže v zápise o stretnutí vyskytnúť aj „x-krát“. V tomto súboji bol ako tréner uvedený Andrej Keresteš, jeho asistentom bol syn Dávid, masérom a lekárom mužstva Marek, na trávniku „účinkoval“ Tomáš.

Pred posledným vystúpením v sezóne podľa kormidelníka Chmeľova už nie je čo riešiť, konečné siedme miesto má jeho mančaft „pozichrované“, z čoho vyplýva, že... „Že to bude doma s Jakubovou Voľou taká guláš partia. Keď sa pozbierame jedenásti, bude mať kto hrať, ale bez možnosti striedania, takže všetci hráči určite siahnu až na dno svojich síl,“ dodal na záver A. Keresteš.     

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť