fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V 21. kole šiestej ligy ObFZ Prešov padlo najmenej gólov v Nemcovciach, kde sa predstavili Šarišské Dravce. Súboj šiesteho celku tabuľky s druhým sa skončil nerozhodne 1:1 (skórovali Pavol Majerník resp. Erik Drabiščák). Obidva góly padli do tej istej bránky, obidva po centroch zo strany, domáci po zakončení nohou, hosťujúci hlavou. A ešte: v obidvoch prípadoch sa mužstvá radovali v závere polčasov. Nemcovce dali gól do šatne v 44. minúte, ich súper vyrovnal štyri minúty pred záverečným hvizdom hlavného rozhodcu Michala Markoviča.

VZ5 6699

Zaujímavosťou je, že Šarišské Dravce využili na striedanie len jednu zo štyroch možností, no úplne to stačilo, lebo tréner Albín Mišenčik mal pri výbere tú správnu voľbu. Dres umožnil prepotiť iba jednému z náhradníkov. Z ihriska stiahol v 67. minúte Miloša Ištvána, namiesto ktorého poslal práve E. Drabiščáka. Ten sa stal, ako sa hovorí, jeho žolíkom. Za zmienku tiež stojí skutočnosť, že v tom čase hostia hrali už tri minúty oslabení o vylúčeného Dávida Harčaríka. „Previnilec“ si v prvom polčase najprv slovne vyšliapol na hlavného arbitra, v druhom na nemcovského brankára Vladimíra Botka. Za kopnutie do nohy uvidel druhú žltú kartu a musel odísť predčasne pod sprchy.

VZ5 6708

„Nuž, pred zápasom sme boli spokojní aj s bodom, s pribúdajúcim záverom sme si trúfali na tri, no nakoniec sme sa vrátili k jednému,“ skonštatoval hrajúci prezident domáceho klubu Vladimír Botko, podľa ktorého to bol napriek náročnému terénu dobrý zápas. „My sme sa chceli vytiahnuť na papierového favorita, hostia naháňajú lídra z Torysy. Bez bodu nechcel skončiť nikto.“ V najbližšom kole sa Nemcovce predstavia vo Vyšnej Šebastovej. Pôjde o súboj tabuľkových susedov. A hoci sú obaja vo vrchnej polovici (5. resp. 6.), jedni aj druhí majú pasívne skóre. „Môžu za to mnohé veci, bolo by to na dlhé rozprávanie. Dôležité je, že si tam ideme po bod,“ odkázal prostredníctvom médií súperom do „Vyšneho Šebeša“ J. Botko.

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť