fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Aj v Hermanovciach, rovnako ako v Gregorovciach, sa päťkrát radovali strelci, ba dokonca sa zrodil navlas rovnaký výsledok 2:3. Z trojbodového zisku sa na ihrisku tamojšej TJ Družstevník radovali futbalisti FK Rožkovany. Rozdiel bol v tom, že domáci si podpílili konár už v prvom polčase, ktorý prehrali 1:2. Psychická výhoda z rýchleho gólu už v druhej minúte, z kopačky Radovana Jurčišina, ich hriala pri srdci len do 24. minúty, kedy sa o vyrovnanie postaral Samuel Veľký.

VZ5 3100

V 33. minúte sa hostia radovali po druhýkrát, o čo sa postaral ten istý hráč – Samo Veľký. Do prestávky už gól nepadol, po nej áno. Osem minút po výmene strán sa presadil zo štandardnej situácie Šimon Čorba – 1:3. Hermanovčania, na súpiske ktorých chýbal kanoniera Jozef Pokuta, žiaľ mali v ten deň vo svojich radoch jediného strelca, ktorým bol Radovan Jurčišin. Ten zaznamenal aj druhý gól svojho mužstva a v 69. min bolo 2:3. Dosť času mali domáci potom aj na vyrovnanie, no skóre sa už nezmenilo.

Sumár vzájomných zápasov Hermanoviec a Rožkovian hovorí v prospech futbalistov „od Sabinova“. V 2. kole síce stratili doma body po remíze 2:2, no v nedeľu si viezli domov všetky tri. Zároveň platí, že v obidvoch súbojoch Hermanovčania síce dvakrát otvorili gólový účet, no ani raz nevyhrali.

 

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť