fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Aj v zápase 24. kola 7. ligy TJ Družstevník Víťaz – TJ Sokol Šarišské Sokolovce sa zrodila remíza 1:1. O góly sa postarali najprv hosťujúci Jozef Baláž, po ňom domáci Peter Slanina. Všetko podstatné sa udialo v závere prvého polčasu. V 39. minúte a potom sekundy pred odchodom do kabín. „A inak to bolo stretnutie, ktoré sa hralo na jednu bránku,“ poznamenal hrajúci tajomník TJ Družstevník Peter Stašík.

VZ3 7154

A pokračoval v rozprávaní: „My sme zahadzovali vyložené šance, hostia bránili, mali jediného vysunutého hrotového hráča. Z ojedinelej štandardky, kopali vari len tri, štyri rohy, dokázali skórovať. Našťastie pre nás sme rýchlo odpovedali, proti dobre umiestnenej strele k ľavej žrdi bol brankár bezmocný. Škoda, že len raz.“ Druhé dejstvo bolo, ako sa hovorí, cez kopirák. „Znova kopec možností, no bez želaného efektu. Kto mal najväčšie tutovky? Poviem to takto – čo sa vari ani nedalo zahodiť, to až dvakrát zahodil Slavomír Guzy, rovnako Ján Farkaš, no nepresadil som sa ani ja, či kapitán Peter Slanina a ďalší.“ Nemohúcnosť v koncovke, alebo skôr deň D brankára Šarišských Sokoloviec Richarda Hybena? „Jednoznačne to druhé. Neviem, ako chytal v ostatných zápasoch, no ja som ho videl po prvýkrát a tvrdím, že je to gólman súci do piatej ligy – minimálne.“

VZ3 7192

Pohľad na tabuľku je pre fanúšikov Víťaza skôr uspokojivý. Zo štrnástich mužstiev sú na šiestom mieste, teda vo vrchnej polovici. Aj keď, „prvotný cieľ bol do štvrtého miesta, no už teraz je veľmi pravdepodobné, že Žipov ani Kojatice už nepredbehneme.“ Do konca súťaže ostávajú ešte dve kolá, v tom poslednom by futbalisti Víťaza mohli zamiešať postupovými kartami. „To áno, hráme doma s druhým Uzovským Šalgovom. A aj chceme zamiešať. Tak, že nedarujeme hosťom ani bod,“ odkázal P. Stašík.

Foto: V. Zamborský        

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť