fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Stáva sa... Možno niekto zabudol, no vždy je čas na nápravu, alebo, ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro. V zimných mesiacoch sme sa na stránke ObFZ Prešov venovali 29. ročníku halového turnaja, zmapovali sme výkony a výsledky v jednotlivých kategóriách, od dospelých až po žiačikov. Na jednu kategóriu sa však, takpovediac neušlo. Právom ukrivdení sa mohli cítiť najmä 11-roční hráči Brezovice, ktorí boli medzi svojimi rovesníkmi najúspešnejší a nechali za sebou piatich súperov. Podujatím prešli bez jediného zaváhania, neinkasovali žiaden gól, dali ich až 25. Zvládli aj neoficiálne predčasné finále turnaja, keď v treťom zápase od konca (spolu ich bolo pätnásť) porazili najväčšieho konkurenta vo farbách Sokola Ľubotice 1:0. Išlo o jedinú loptu v sieti Ľubotíc na turnaji, ktorá sa ukázala ako "supersmoliarska", lebo pripravila toto mužstvo o prvenstvo. Darmo, že jeho hráči mali ešte o desať gólov lepšiu koncovku na turnaji než Brezovica...

No povedzte, nebolo by hriechom, aby o takomto nervy drasajúcom predstavení nevedel celý svet?

Tu sú všetky výsledky:

FAMT Prešov – Ľubotice 0:3

Trnkov – Demjata 1:6

Brezovica – Chmeľov 7:0

FAMT Prešov – Trnkov 0:3

Ľubotice – Chmeľov 7:0

Demjata – Brezovica 0:10

Trnkov – Ľubotice 0:8

Brezovica - FAMT Prešov 3:0

Chmeľov – Demjata 5:2

Trnkov – Brezovica 0:4

Ľubotice – Demjata 17:0

FAMT Prešov – Chmeľov 0:3

Brezovica – Ľubotice 1:0

Demjata - FAMT Prešov 3:0

Chmeľov – Trnkov 2:1

 

VZ3 4721

Ilustračné foto: V. Zamborský

Konečné poradie: 1. Brezovica 15 bodov (25:0), 2. Ľubotice 12 bodov (35:1), 3. Chmeľov 9 bodov, 4. Demjata 6 bodov, 5. Trnkov 3 body, 6. FAMT Prešov 0 bodov.

Najlepší na jednotlivých postoch: hráč – Jakub Palaščák (Ľubotice), strelec - Dominik Sudimák (Brezovica, 10 gólov), brankár – Radoslav Eliáš (Chmeľov).

Zostava víťazov: Lukáš Sabol, Kristián Molčan, Šimon Ďurica, Matúš Olšavský, Natália Ďuricová, Samuel Ďurica, Matias Novák, Denis Molčan, Alex Olšavský, Tobias Matia, Dominik Sudimák. Tréner: Vladimír Sudimák.

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť