fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Rozprávali sme sa s trénerom Uzovského Šalgova Jánom Slaninkom. Po zápase jeho zverencov v Šarišských Michaľanoch, v rámci 12. kola 7. ligy ObFZ Prešov (1:1, góly: 48. Thomas Wolf – 44. Marek Ceheľský) bolo aj o čom.

Predviedli ste úspešný finiš pred prestávkou, no tiež pokazený začiatok druhého polčasu...

Ešte kým odpoviem na otázku, uvediem, že sme sa na tento zápas tešili. Ešte nedávno, keď bola v Michaľanoch „futbalová pauza“, traja hráči ich základnej zostavy obliekali náš dres - Lukáš Štofaník, Matúš Kovaľ a Kamil Klembara ). Inak, v nedeľu videli diváci dobrý, vyrovnaný súboj, s viacerými gólovými šancami na oboch stranách. V prvom polčase sme mali mierne navrch my, v druhom boli o niečo lepší domáci. Čo sa týka momentu, ktorý nás potešil - v závere prvého dejstva sme si vytvorili sériu štandardných situácií. Po jednej z nich, rohovom kope, sa v šestnástke najlepšie zorientoval Marek Ceheľský a z otočky namieril loptu presne k žrdi domácej brány.

Šar. Michaľanom stačili na vyrovnanie tri minúty...

Vedel som, že po prestávke to nebudeme mať ľahké. Aj v Letnom pohári sme u nich vyhrali polčas 1:0, no po výmene strán sa to za pätnásť minút otočilo a bolo po našich postupových nádejach. Keď sa situácia v nedeľu zopakovala, mysľou mi prebehol práve letný scenár. Ten sa nakoniec nekonal - aj vďaka nášmu obetavému a sústredenému výkonu až do záverečného hvizdu rozhodcu. Hráčom som za výkon poďakoval a zdôraznil, že táto remíza má pre mňa cenu víťazstva.

VZ6 0833

 

Blíži sa záver jesene...

Pred nami sú ešte dve stretnutia. V nedeľu hráme doma s Hrabkovom a v stredu 1.11. dohrávku v Chmeľove. Dúfam, že nás nováčik nezaskočí, tak, ako nie tak dávno iný nováčik, Gregorovce, ktoré u nás vyhrali 2:1. Na druhej strane, ak by sme dokázali naplno bodovať v obidvoch dueloch, môže nás to posunúť po jeseni pomerne vysoko v tabuľke.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť