fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Prehodili sme zopár slov s hrajúcim trénerom TJ Sokol Janov Pavlom Mattom...

Stretnutie so Sedlicami bolo odložené na iný termín, váš zatiaľ ostatný majstrák ste odohrali ešte v závere októbra v Kokošovciach. Domácich ste deklasovali 8:1 a potvrdili vtedajší rozdiel 19-tich bodov.

Najhoršie čo môžete urobiť je podceniť súpera. Navyše, keď má problémy so zostavou, na súpiske žiadneho náhradníka a jeho základná zostava má len desať hráčov. Žiaľ, v takom stave sa vtedy nachádzali Kokošovce, no to bol ich problém. My sa na každý duel sa sústredíme rovnako, chceme z neho vyťažiť maximum. A navyše, týždeň predtým sme zdolali Solivar 2:1 a nebolo by dobré si pošramotiť reputáciu.

Tromi gólmi sa v Kokošovciach blysol len 19-ročný Francisco Paľuch (na fotografii s číslom 11), na konte ich má spolu už dvanásť, no zaujal aj jeho (skoro) hamšíkovský účes na portáli Futbalnet.sk

Poviem to tak trocha úsmevne, náš najlepší kanonier nám už mierne dospel, či už futbalovo, ale i čo sa týka vizáže. Už má iný trocha účes, no napriek tomu zostáva stredobodom pozornosti a „vyniká“ medzi ostatnými hráčmi.

VZ6 2154

 

Popri radostiach s výsledkom vám narobil starosti svojím vylúčením brankár Ján Galdun... A náhradný gólman na lavičke chýbal...

V prvom rade musím povedať, že to bola zbytočná červená karta. Vyhrávali sme 4:1 a boli pánmi na ihrisku. Siahli sme teda po riešení v takýchto krízových situáciách. Patrik Richtarik je reálne hráčom do poľa, avšak v prípade potreby použiteľný aj medzi žrďami. Nedisponuje síce takými kvalitami ako J. Galdun, ale aj on už dokázal mužstvo niekoľkokrát podržať.

Ako vidíte svoje ďalšie možnosti v 9. A lige, prípadné šance popasovať sa so Solivarom o najvyššiu priečku? Strácate na lídra síce päť bodov, no máte zápas k dobru.

Našim cieľom pred začiatkom sezóny bola horná polovica tabuľky. Chlapci hrali úžasne a veľakrát ma prekvapili. Tvrdá drina na tréningoch začala prinášať ovocie, som rád, že sa nám darí a že sa držíme na popredných priečkach. Byť na líderskej pozícii, či už teraz alebo na jar, by bolo už len čerešničkou na torte. Chlapci brali každý zápas vážne, na všetky nastupovali s pokorou. Budem rád, keď sa na tomto prístupe v zime nič nezmení a uvidíme, čo nám prinesie jarná časť.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť