fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V ktorých mužstvách sa v nastávajúcej sezóne objavia na lavičke noví tréneri, prípadne noví hráči? Pátranie po zmenách začíname v najvyššej súťaži „okresu“, po novom siedmou ligou...

Vyšná Šebastová. Na poste kormidelníka zostáva Milan Duda. Novicmi sú Matúš Gladiš, Jakub Majirský z Ľubotíc, Lukáš Adamčík zo Solivaru, z hosťovania v Záhradnom sa vrátili odchovanci Libor Leško a Slavomír Ďurica.

Hermanovce. Dôveru vedenia klubu má naďalej kauč Miloš Marinica.

Žipov. Pozíciu hrajúceho trénera „obhájil“ Patrik Biatt, ktorému do mužstva pribudli Pavol Šoltés a Richard Guľáš zo Solivaru. Návrat po vyliečení zranenia ohlásil pilier obrany Tomáš Mruz, rovnako odchovanec Michal Bartko.

Dubovica. Na lavičke aj na ihrisku bude bohaté druholigové „ličartovské“ skúsenosti svojim zverencom naďalej odovzdávať Tomáš Šimko.  

Ľubotice B. Mužstvo povedie Miroslav Potocký, doterajší tréner Jozef Komka sa „presunul“ na pozíciu jeho asistenta. Nováčikom na súpiske je Miloš Hirko zo Safi Prešov.

Chmeľov. V tábore nováčka bez zmeny. Prvým mužom v realizačnom tíme zostáva Jozef Semančík, ktorému do kádra pribudli Alex Luterančik z Kapušian, Damián a Peter Kendrovci z Demjaty.

Uzovský Šalgov. Mužstvo vedie už niekoľko sezón Ján Slaninka a ani tentoraz to nebude inak.  

VZ6 1382

Chmiňany. Žiadna nová tvár ani na lavičke, ani v kádri. Hrajúcim trénerom naďalej Marián Bendík.

Terňa. Svoje dva a pol ročné pôsobenie v klube ukončil Peter Záhradník. Odišiel do Kračúnoviec, kde bude pokračovať v trénerskej a hráčskej kariére. Žezlo mal po ňom prevziať Jozef Košút, no k dohode nedošlo a hľadanie prvého muža ternianskej lavičky pokračuje. Zaregistrovali sme aj odchod prezidenta klubu Pavla Tokára, ktorý pracoval na tomto poste dlhých 11 rokov. Jeho nástupcom sa stal Vlastimil Lafko.    

Záborské. Michal Baka vybojoval postup, mužstvo nováčika povedie aj v nasledujúcej sezóne. Posilami sú Dominik Pastorek z Petrovian a Vratislav Bodnár z Kokošoviec.

Pečovská Nová Ves. Tradičný účastník najvyššej okresnej súťaže bude znova účinkovať pod vedením hrajúceho kormidelníka Tomáša Talla.

Brezovica. Ambiciózny nováčik zaujal predovšetkým angažovaním dvoch posíl do poľa. Z Malého Šariša prišli Dávid Gáll a Patrik Fedor. Meno kauča ostáva nezmenené – Martin Kulpa.  

Nemcovce. Na lavičke už nie je Štefan Mihalík, nahradili ho Štefan Priester, Ján Bľanda, obaja budú viesť aj dorastencov klubu. Novým hráčom je Dávid Onofrej z Hermanoviec.

Šarišské Sokolovce. Mužstvo bude opäť účinkovať pod taktovkou Radovana Demka. Na poste asistenta sa predstaví Marián Karabinoš. Obaja si sľubujú skvalitnenie výkonov mužstva po príchode dvojice Ľubomír Valenčin (Medzany), Miroslav Šoltés (Jakubovany).

Ján MIROĽA

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť